13.03.2014

Forma Sırası Alex Telles'in

Bu sene henüz forma almadım, tıpkı geçen seneki gibi devre arası transferlerinin bitmesini bekledim. Geçen sene beklememin ödülünü formaya Drogba yazdırarak aldım ki bu sene biraz pişmanım doğrusu; Tugay'a Antalya deplasmanında yaptığı saçma sapan hareket yüzünden gözümdeki kredisi sıfıra indi. Chelsea'yi deplasmanda tek başına elemeyi başarırsa belki sezon sonuna kadar benim gözümde kendini kurtarır. Bu Drogba'nın veya herhangi birinin umurunda değil, tavşanın dağa küsmesi gibi bir şey benimki ancak kabullenemiyorum Tugay gibi birine o tripleri atmasını.

Bu sene yeniden Drogba almayı düşünüyordum sezonun ilk bölümünde ama ara transferi bekleme kararım Baros'tan bu yana özlemini duyduğum 15 numara formayı bana yeniden giydirme fırsatı sundu. Seneye numarasının değişme ihtimali olsa da bu sezon Alex Telles bir aylık performansıyla formaya adını yazdırmayı garantiledi. Yeni transferin harika oynamasının gazıyla aldığım formalar hep bir sezon dayandı Baros dışında. Formasını aldığım yabancı sezon sonu gitti. Baros dışında sadece Kewell dayandı iki sene. Keita, Song, HAGI(evet Hagi bile bir sene dayandı) üçlüsü içlerinde benim adıma en acıları oldu. Ayrıca İzmir'deki Store'da d harfi kalmadığı için Linderoth formasını alamamıştım geldiği dönem, formayı alma düşüncem bile adamın kariyerini bitirmeye yetti. Ya ben Hagi'yi bile 2000'in sonlarında alıp 2001'de futbolu bıraktırdım adama...

Böyle talihsiz bir ortamda Alex Telles konusunda tüm sorumluluğu üstlenmeye hazırım, formayı nisan sonuna kadar isimsiz, o tarihten sonra da 15 numara Alex Telles yazısıyla giyeceğim. Nisan sonundan sonra Alex Telles'in başına bir şey gelirse kendimi zor affederim. Ayrıca o kadar çok tekrar ettim ki bir şey olmayacağı varsa da şom ağzımı açtım.

Forma alma işim bu sene biraz dertli oldu ve internete kaldı artık İzmir'den Marmaris'e döndüğüm için. GS Store'un kendi sitesinden üç taksitle almayı düşünürken tercihimi bir anda hepsiburada'dan yana kullanmaya karar verdim. Kulübün resmi kanalından almak her zaman ilk tercih gibi gözükse de ben kendi bütçemi düşünüp hepsiburada.com spor ürünleri kategorisinden altı taksitle almayı uygun buldum. . Tek sıkıntım hepsiburada'nın isim yazdırmıyor oluşu ancak onu da nisan ayı içerisinde İzmir'e Tüyap Kitap Fuarı'na gidince halledeceğim.

Merak edenler varsa hepsiburada'daki Galatasaray Ürünleri sayfasını ziyaret edebilir.

Forma dışındaki ürünlere de indirim yapmışlar bu arada. Formalar da GS Store ile aynı fiyatta ve ek olarak üç taksit fazla yapma şansı var.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO