3.09.2010

Rıdvan Dilmen'de Şans Yoktur

Adnan Polat bu gece %100 Futbol programına konuk oldu, söyledikleri, konuştukları ve tavırları tartışılır. Frank Rijkaard ile durum ne olursa olsun devam etme isteğinde olduğunu belirtmesi bana yetti.

Rıdvan Dilmen'in saldırgan tutumundan ötürü konsantre olamadım.

Adnan Polat, Fenerbahçe medyasına laf söylerken konuyu değiştirip, "BJK'ye ne diyorsunuz?" sorusunun da konuyu değiştirmek için olduğu çok göze battı.

Adnan Polat şanssızlıktan yakınırken -ki bence mazeret değildir- Rıdvan Dilmen'in "şans yazı-tura atışında biter, sahada şans yoktur" cümlesiyle buz kestim. Israrla söylediğinin arkasında da durdu.

Şimdi buraya not ediyorum, Rıdvan Dilmen; önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe'nin yediği bir golü, direkten dönen topları ya da çizgiden çıkan topları yorumlarken "şans" kelimesini kullanırsa adam değildir.

Bakın; Rıdvan Dilmen adam değil demiyorum.

9 yorum:

roni dedi ki...

ne olursa olsun cok yerinde ve güzel bir söyleşiydi
rıdvan dilmenin fenerbahçeliği ve güntekin onayın güntekin onaylığı başka bir keyif kattı. bir yandan gülüp bir yandan da tatlı tatlı sövdük. tebrik etmek lazım ntvyi ve başkanı.

gillerprensi dedi ki...

aynı fikirdeyiz. rıdvan'ı cidden severim. bir galatasaraylı olarak yani. ama görülen o ki henüz profesyonel bir yorumcu olamamış kendisi. bir konuk var orada ve o adam kim olursa olsun fikrini söylüyor. sense sunucu sayılırsın. nötrsün yani. güntekin onay beşiktaşlıdır ama adamda bir mimik değişimi bile olmaz. polat en çok taraftar kimde var meselesinde konuşurken rıdvan'ın ben fenerliyim, boş konuşuyorsun başka bakışını unutamayacağım. ya fener yorumcusuyum diyeceksin ve takımını değerlendireceksin sadece ya da herkesi yorumluyorsan fanatik tavırlar sergilemeyeceksin...

Adsız dedi ki...

medyanın fenerli tavrını ilk kez bir GS başkanı açık açık söyledi..
ntv grubu iğrençsin..

bRn dedi ki...

Onu ekranda görmemizin tek önemi sarfettiği bu sözdü herhalde. Klasını konuşturdu yine...

Programın '%100 futbol' olması dışında Rıdvan'ın orada olmasının bir nedeni, önemi, değeri yoktu. Fazlasını da beklemiyoruz tabi.

Ntv ve yorumcuları yüzünden Adnan Aybaba'ya, Ali Sami Alkış a dair bir özlem oluştu bende. Ntv'nin 'hocam' ları Bilgin Gökberg i de anlamamı, sevmemi sağlarsa bırakırım futbolu.

Programdan önce Sergen'in Dünya Basketbol Şamp. yönelik yorumları da görülmeye değerdi... Eğlence programlarının yeni adresi oldu ntv, bravo!

Adsız dedi ki...

Hakkaten Ntv'nin "hocamları" çok antipatik duruyor.11 yaşındaki çocuk ile 50 yaşındaki antrenör konuşur gibi.Fazlasıyla itici.

Zaten Güntekin'in omuzları çökük masaya yaslanmasına da hasta oluyorum.Sıkılmış,programı bitirp içmeye gidecekmiş gibi tavrı beni rahatsız ediyor.Ben de sıkılıyorum ekran başında.Yorumcu olarak bi Sergen'i beğeniyorum.Adam lafını esirgemiyor,bazen güldürse de en azından akla mantığa sığar açıklamalar yapıyor.Rıdvan gibi taraftar değil.Ben olsam kovarım Ntv'den Rıdvan'ı , Güntekin'i , Ercan Taner'i.Koskoca türkiyede sunucu,yorumcu mu yok yav!?

Koray Gök dedi ki...

''rıdvan dilmenin fenerbahçeliliği ve güntekin onayın güntekin onaylığı başka bir keyif kattı. bir yandan gülüp bir yandan da tatlı tatlı sövdük.''

ahahahahahahahaha doğru söze ne denir yahu, güntekin onay'ın güntekin onay'lığı yarım yarım yardı yemin ediyorum.

rıdvan'ı artık allah ıslah etsin onda yapacak bir şey yok ta, fuat akdağ'ın acilen güntekin onay'ın burnundaki eti aldırması lazım. sürekli ''hısss hısss'' diye nefes alıyor adam, normalde insanın burnunda et olur, bunda antrikot var şerefsizim.

www.mikrofonlarimizistanbulda.com

just dedi ki...

Rıdvan fener yenilidğinde havanın sıcaklığına,santos'un göbeğine bağlıyordu olayı bişey bulur gene o merak etmeyin.Aykut kankası ve sevgili başkanına bok sürdürmez yinede.

unknown dedi ki...

ben açık açık diyorum rıdvan adam değil diye. hatta ntv'de kanal değil diyorum.

Adsız dedi ki...

ben de açık açık rıdvanı adam yerine koymayan adam değildir diyorum
Doruk

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO