7.01.2011

Beyniniz Yerinde Mi?

Bir yönetim düşünün ki vizyonu en kritik anda takımda formu iyi veya kötü de olsa ismi olan piyasası olan yıldızı sezon arasını beklemeden elden çıkarıyor. Yine aynı yönetim sezon başı zar zor alınan yabancı yıldızı pat diye kadro dışı bırakıyor. Bu yönetimin başındaki başkan isterse sonuncu olsun 8 ay sonra kesinlikle sözleşme uzatacağım dediği teknik kadroyu bu demecin üzerinden 1 ay geçmeden kovuyor.

Üstüne bu da yetmez gibi menajerlik şirketi ortağı olan, sahte menajerlik faaliyeti yapan ve resmi olarak 4 maçla cezalandırılan adamı el üstünde tutup cezanın bittiği ilk maç kadroya alıyorlar. Kulüpten uzaklaştırıp kapıyı göstermek yok, o şanlı ve kimseye nasip olmadığı söylenen parçalıyı tüm bunlara rağmen giyebiliyor. Yönetim buna gıkını çıkarmıyor.

Aynı yönetim şunu da yapıyor: Disiplinsiz diye 2 büyük yıldızla yolları ayırırken(Keita-Misimovic) yerine disiplinsizliğin kitabını yazan Kazım'ı alıyor..

Sonra bu yönetim utanmadan çıkıp özel formayı 175 TL'den satışa sunuyor görüldüğü üzere. Siz bu formaya bu parayı vermemizi hak edecek ne yaptınız ulan bugüne dek? 3 yıldır görevdeyken bunu almamızı sağlayacak ne yaptınız? Bir forma için durduk yere 175 TL vermemizi nasıl bir beyinle hayal ediyorsunuz, bekliyorsunuz, düşünüyorsunuz?

İnsanda biraz utanma olur, biraz kafa çalıştırır insan yahu. 175 TL değil 5 TL katkı yapmak insanların içinden gelmezken ne hakla bu formayı bu fiyata satabiliyorsunuz?


NOT: Bunun göğsünde TT Arena logosu olmayan versiyonunun 92 TL'den normal fiyatta satışta olacağını söyleyelim ama şu var ki oraya eklenen logonun değeri 83 TL'lik fiyat farkını yaratmamalı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Abartılacak bir şey yok burada. Forma TTArena serisi olduğu için bu kadar pahalı. Hedef kitlesi de sokaktaki taraftar değil locasına kurulacak olanlar. Özel seri tükenmeye başlayınca normal serisi çıkar ve normal fiyatında satılır.. adamların kafası çalışıyor zaten. açılış maçına bilet satışı olmaması kombine ve davetiye sistemi de bunun bir parçası. nasıl aziz yıldırım bilet fiyatı politikası ile kendi seyircisini yaratmaya çalıştıysa adnan polat da bu izde ilerliyor.

Sayhan Efe dedi ki...

Yusuf'u kaybettim Kenan ilinde
Yusuf bulunur Kenan bulunmaz
Bu akl-ı fikr ile Leyla bulunmaz
Bu ne yaredirki çare bulunmaz...

Aşkın pazarında canlar satılır,
Satarım canımı alan bulunmaz,
Yunus öldü deyu sela verirler,
Ölen beden imiş aşıklar ölmez...

Kaybettik,arıyoruz,bulamayacağız...Ne o eski Galatasaray'ı,ne de o yılları.Yukarıda herşey anlatılıyor zaten.

Adsız dedi ki...

bu formada arma olmadan önünüze getirip bu formanın kayserispor forması mı yoksa galatasaray forması mı olduğunu sorsalar cevabınız ne olurdu?takımın ligteki durumu belli forması da tamam artık kayseriye 5 var kayseri yoluna soktunuz bizi adnanlar helal size....

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO