8.01.2011

KSK Arena


Bugun ogle vaktine kadar isyerinde kaldigimdan, aksam icin hicbir plan yapmamistim. Biraz ev temizligi ve sonrasinda dizi-film vs. icinde kaybolmakti amacim. Ofisten arkadasim telefonla haber edince, tamam dedim ve bir anda kendimizi Karsiyaka'da bulduk.
Daha once KSK futbol takiminin gecen sezon Kocaeli'yi 2-0 yendigi macinda gitmistim, yine sans eseri o macta giydigim ustumu giyerek gittim. Totemin hastasiyim, evet... Normalde Bornova Bld. basket maclari 5 TL olurken, KSK'nin 10 TL bilet ucretleri. Ama KSK Arena'ya girer girmez o basketbol ruhunu hissediyor insan. Onceden televizyonda izledigimiz maclara oranla (ornegin FB Ulker) kalabalik daha az oldugundan istedigimiz yere oturabildik. Zaten oturur oturmaz mac basladi.
Maca gitmeden aklimda tek KSK oyuncusu vardi, o da ufak tefek boyuna ragmen korkusuzca oynayan Holston. Zaten, macin sonunda da 26 sayi ile en skorer isim de oldu.
Mac KSK'nin ustunlugu ile basladi, ilk periyot sonlandigi anda Arena'ya giren Carsi grubu da bir anda taraftari atesledi ve `KAF-SIN-KAF`lar gelmeye basladi. Acikcasi Carsi pek de ugurlu gelmedi, zira ucuncu periyotta Erdemir geri geldi ve hatta ara ara one de gecti.
4. periyotta KSK maca agirligini koydu, ozellikle Holston'in inanilmaz uclukleri ve Kaptan Smith'in toplam 21 sayisi ile son periyotta one gecti ve savunmasini da artirarak maci kazanmayi basardi.
Macin bitiminde kenarda koltuk degnekleri ile oturan Furkan'i da sahaya cagiran taraftarlar ona buyuk sevgi gosterisinde bulundular, gercekten gorulmeye deger, guzel bir sahne idi.
Ayrica bu macta ilk kez `Fotofilm` yazili yelegi ile durmadan tribunleri kameraya alan bir polis maca gordum. Hangi taraftar ayaga kalkip birseyler bagirsa hemen kamera ona dogru donuyordu. Komik aslinda...
Mac sonu cektigim fotografimi koyarim hafta ici. Ama tekrardan bu sahada mac izleyecegim kesin artik...

McDennis

1 yorum:

Zinedine Zidane dedi ki...

her zaman bekleriz.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO