25.04.2008

Underrated Players #2 : Gareth Barry

Kimileri çıkıp diyecektir bunun neresi underrated diye. Evet Villa taraftarlarına sorsanız gayet yıldızdır efsanedir bu adam, ancak böylesine bir oyuncuyu büyüklerin birinde oynarken göremedik. Büyüklerde oynaması şart değil tabii ki de, Avrupa Şampiyonası veya Dünya Kupası'nda da kendisini sol kanatta gidip gelirken görmek nasip olmadı. Sadece Villa Park'taki taraftarlara sundu güzel oyununu ve yeteneğini. Avrupa kupaları desek o da olmadı, fena mı olurdu UEFA Kupası'nda soldan Barry ortalasa, Carew vursa kafayı gol olsa ?

Yıllardır hep bekledim kendisini büyük yerlerde izler miyiz diye, bir türlü olmadı, bundan sonra da pek olacak gibi durmuyor, yolun sonuna yaklaşmaya başladı. Biz yine kendisini Aston Villa'lı Barry olarak tanıyacağız da, peki yıllar sonra birileri nasıl tanıyacak ? Ashley Cole diye birisi vardı diyecekler ama Gareth Barry diye birisi vardı diyecekler mi ? Pek sanmıyorum..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gareth Barry.. futboldan anlayan,tv başına geçipte sadece izlemek için değil keyf almak için geçen herkes hatırlar bu adamı bence.. fm06 gerrard'a bedeldi.. Midfielder General ;)

syd dedi ki...

Şimdi mevkisi de değişti, kulübü de.. Bakalım ilerki kuşaklar "Bir Gareth Barry vardı" diyecekler mi? Man.City fena kadro kurmadı. Ola ki kadro kalitesiyle eşdeğer bir başarı yakalarlarsa; muhtemelen diyeceklerdir :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO