13.12.2011

Montolivo Nereye Transfer Olacak?

Fiorentina'dan ayrılma kararını kafasına koyan Montolivo hakkında konuşan isimlere bir yenisi daha eklendi. Atalanta yöneticisi Pierpaolo Marino, Floransa'dan er ya da geç ayrılacak olan yıldızın nereye gideceğini bildiğini ve bundan emin olduğunu söylüyor. Montolivo büyük ihtimalle Ocak 2012'de Fiorentina'dan ayrılacak, kalırsa da en fazla sezon sonuna kadar kalacak.

Montolivo için en güçlü iki aday olarak Milan ve Juventus'un adı geçiyor ancak Marino kendisinin başka bir yere gideceğini söylemiş. Bugün Lady Radio'da yaptığı açıklamada şöyle demiş Marino: “Ben Fiorentina'dan ayrılacağını söyleyeli neredeyse iki yıl oluyor, Inter'e gideceği fikrimde de ısrarcıyım. Gazeteler başka takımlar hakkında konuşuyor olabilirler ama bence kendisi mavi siyahlı formayı giyecek her şeyin sonunda."

Fiorentina, Montolivo'ya 2010 yılının ortasından beri her seferinde daha farklı ve oyuncunun isteğine yakın teklifler yapıyor ancak bir buçuk sezon geride kalmasına rağmen neredeyse on teklifin hepsini reddetti kendisi. E haliyle de Floransa'da kalması için bir sebep yok. Inter-Juve-Milan üçlüsünden az bir para ve yanında işimize yarayacak kaliteli bir-iki oyuncu alarak konuyu kapatmamız lazım.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO