3.11.2007

Olan Biten #1


Sabahın dört buçuğunda yazasım geldi..

- Alonso gitmiş, belliydi zaten. Ferrari söylentileri çıkıyor ama Massa'dan da vazgeçmemeli Ferrari. Gitsin ufak takıma Alonso, kalitesini ve bildiklerini -ne biliyorsa artık- aktarsın oraya, gül gibi geçinip gitsinler..

- Torres yine yok bir kaç hafta, Atletico Madrid'deki günleri mumla aranıyordu zaten, yakın zamanda projektörleri yakıp da aramaya başlayabiliriz, şaşırmamak lazım.

- Yine bir sürü büyük veya kaliteli maç olan haftalardan birindeyiz. Başkent Roma'ya gidiyor Floransa'nın Mor Menekşesi, rakip Lazio olacak. Fiorentina'ya başarılar dileyip umarım fark atarız deplasmanda diyorum. Heerenveen - PSV oynuyor Hollanda'da, gollü maç olmaya aday görünüyor şimdilik, gerçi Fiorentina ile Napoli'den de bol gol beklerken 1 golü zor gördük. Atletico Madrid de Villarreal ile karşılaşacak ki Madrid pek fazla gol atıyor Kun - Forlan ikilisi ile. Ligimizde olan büyük maçı söylemeye bilmiyorum gerek varmıydı, Fenerbahçe - Beşiktaş, bol bol izleyip okuyacağız bu hafta medyamız sayesinde. Juventus ile Inter de karşılaşacak, nedense içimden bir ses çok keyifsiz bir maç olacak diyor ki ben bunu dedim diye 6-7 gollü bir maç olursa hiç şaşırmam açıkçası. Bu kadar yazıp da Arsenal - Manchester United'ı unutmadım elbet, sezonun en iyi futbolunu oynayan Arsenal ile eski ritmine doğru dönmeye başlayan M.United Emirates'te rakip olacaklar birbirlerine, Arsenal alır diyerek tahminimi de sunuyorum.

- Afonso Alves denen arkadaşın attığı 7 gole 1 aydır "rekor" deniyor, gidin bir bakın araştırın be kardeşim o ligin tarihini.

- Erdal İnönü.. Yazacak pek de birşey yok.. Ölümünün ardından "aman da ne çok severdik, tüh tüh yazık oldu" diyerek sayfalarca yazıp çizmenin manası yok, hatırlamak için ölümü beklemek zorunda mıyız her defasında ?

- NBA'de başladı tam oldu, maçlardan kafamızı kaldıramazken.

- NBA demişken, Galatasaray 2. transferini yaptı oradan, New Jersey'den bu sefer. NBA'de tutunamayanın sıçrama tahtası oldu Beko Basketbol Ligi. Geçen sezon Gerald Fitch oynadı şovunu yaptı ve balıklama atladı bu sene NBA'e.

- Daum için yazdılar durdular Milli Takım'ın başına geçecekmiş diye, Alpay'ı ve Ümit Özat'ı da getirirse olası bir anlaşma sonucunda işte o zaman futbolumuz kafadan 10 sene geriye gider. Zaten gerideyiz diyenlerin seslerini duyar gibiyim.

- Fatih Terim'i de kime yamayalım diye şaşırdık. Fulham fırtınası esti ki şimdilerde o fırtına sakin bir rüzgar olarak devam etmekte, arada bir adı geçiyor. Bir de fırtınadan daha fazlası çıktı, Valencia'ya yolladık kendisini. Basınımızın dediğine göre İspanyollar öyle yazmış ancak İspanyol gazetelerinde Fatih Terim adı en son milli maçlar döneminde geçmiştir, o da belki.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO