14.11.2007

Olan Biten #2


- Norveç maçına 3 gün kaldı. Fatih Terim Sergen Yalçın hakkında "severek izliyoruz" tadında bir açıklama yapmış. Milli Takım'a alma sinyalleri desem bu yaşta ne alaka -hoş 37'lik Hakan Şükür'de bu yaşta ne alaka ama alınıyor bir şekilde takıma.

- Fransa, İtalya, İskoçya. Son dönemlerin en ilginç grubunda düğüm haftaya çözülmüş olacak. İskoçya ile İtalya'nın kapışması kader maçı havasında geçecek. Fransa sıyırır kendisini aradan.

- Football Manager 2008'in orjinali 74.90YTL. Zaten 70YTL ayrı duruyordu köşede 3 aydır. Fazla yük olmadı o yüzden. Ersun Yanal'da Trabzonspor'un olası kadrolarını buradan deniyor mudur acaba ?

- Ersun demişken, Galatasaray maçı için veriyor gazı oyuncularına, 2 aydır futbol oynamayan Trabzonspor için bu gerçekten bir kurtuluş maçı olabilir. Ancak fazla hırs ters de tepebilir, bir kaç kırmızı renkli kart ve bol gollü bir deplasman galibiyetine tanık olabiliriz 10 gün sonra.

- Gabriele Sandri olayı İtalya'yı karıştırdı bildiğiniz gibi, polis kurşunu ile hayatına veda etmişti. Herşey okunuyor zaten basında kaç gündür. Özellikle internette olan bitenin detaylarını olayın takipçileri öğrenmiştir. İtalya karıştı ve oynanmayan maçlar oldu arada. Sandri'nin cenazesi bugündü. Lazio'yu oldum olası sevmemişimdir nefret de ederim her zaman, bu defa durum farklı, yok yere ölen birisi var ortada. Bunun yarın bizim ülkemizde gerçekleşmeyeceğini garanti edebilecek bir tane bile insan var mı ?

- Halil Altıntop, "Bir İstanbul derbisinde oynamak lazım." demiş. Galatasaray veya Fenerbahçe sayfaları için bundan daha iyi sinyal olamazdı herhalde. Gazeteler coşar yine yakında Halil kime gidiyor diye.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO