7.12.2009

Fatih Solak Galatasaray'da

Haberi salsabasket'ten aldım. Twitter'da görünce ne pazartesi bulanıklığı kaldı, ne de başka bir şey. Salsa daha iyi bilir gerçi de şu zamanlarda yerli oyuncu olarak kadroya katılabilecek çok iyi bir alternatif. Özellikle Galatasaray için. Yerine düşünülen Asım Pars'tan kat kat yararlı olacağını düşünüyorum.

Her şeyi geçtim yüreğiyle oynuyor bu adam, seviyor oynadığı takımları.

Fatih geldi ya, biz de 8 sayı 6 blok 9 ribaunt gibi değişik istatistiklere hazır olalım.

6 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

ne sayısı ne ribaund bu blok koymak için defansın dengesini bozan arkadaş sağolsun muhtemelen 2 sayı 5 ribaund 5 blok gibi istatistikler görürsem öpüpte başıma koyacağım.

Ha Asım'da 40 yaşına gelip hala sırtı dönükken dip çizgiye doğru dönmeye çalışırken hala ya steps yada hücum faul yapan biride olsa nispeten skor katkısı fazla olurdu. Ama Fatih daha ziyade kendi potası altında faydalı olabilir.

Uygun maliyette olsada keşke ikisi beraber gelseydi.

Burak dedi ki...

Mutombo Fatih diyorum ben ona. Oyununu kontol altında tutabilse iyi bir savunmacı ve hatta son zamanlarda hücum repertuarına da birşeyler katıyordu. Dediğin gibi en önemlisi yürekten oynuyor, iyi bir Galatasaray'lı. İyi transfer diyelim.

saLsa dedi ki...

Alternatif yok zaten piyasada. Asım'a saldırdılar önce, ama zordu, olmadı. Ahmet Kandemir onu bırakırsa iyice dımdızlak kalırdı. Santiago dediler bir ara, o da kolay değili, olmadı. En mantıklısı Fatih Solak'tı olma ihtimali açısından. O oldu. E takımı bilen, camiayı bilen, taraftarı seven, elinden geleni vermeye çalışan bir adam. Nasılsa atacak çok uzunu ve kısası var G.Saray'ın. Fatih de pis işleri yapar, sorun olmaz. Bence mantıklı bir transfer.

saLsa

kutay dedi ki...

ben takımı yavas yavas yollasınlar diye düşünürken, yeni transfer yapılıyor..
şu fatih sene basında olsaydı cemale tufan forması gıydırmezlerdi...

os dedi ki...

Yalnız fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum..

Bir de çenesinden tutmuş sabriyi :)))

agopist dedi ki...

tam arşivlik fotoğraf:)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO