25.12.2009

Not Defteri #33

  • 1.5 ay olmuş Not Defteri'nde sayfa çevirmeyeli. Hep twitter yüzünden oluyor bunlar, oraya alışınca notları buraya iliştirmeyi unutuyorum.
  • Hemen aklımdaki ilk şeyi yazayım. İzmir'dekiler için geliyor bu madde.. Yaz aylarında buraya Bornova'daki Naturel Müzik hakkında bir şeyler yazmıştım, aldığım gitar dersleriyle ilgili. Çarşamba günü dersten çıkarken hoca dedi ki : "İnternette bir yerde burasıyla ilgili yazan bir yer varmış, oradan gelenler oldu bana. Bir de orası gibi yazabileceğim sayfa arıyorum, nasıl yazabilirim bana gösterir misin ?".. Ben de bakayım hocam neresi dedim o bahsettiği sayfa için, bir de baktım ki benim Not Defteri'nin 26. sayfasındaki linki gösterdi hoca, önce "aaa hocam burası benim" diye şaşırdım sonra da mutlu oldum birden öyle bir şey görünce. Üzerine de dedi 2 tane öğrenci kazandırdın sen bana, daha da sevindirici oldu benim için. Diyeceğim o ki, oraya giden arkadaşlar parmak kaldırsın, merak ettim kimler olduğunu :)
  • Unutmadan belirteyim Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra yazı yazamadım görüldüğü üzere, oysa ki güzel şeyler yazmayı planlıyordum.. Maçın 84-85. dakikası gibi kapanan gözlerimi sabaha karşı açtığım için fazlasıyla geç kalmıştım. Aslında yazılırdı bir kaç şey de sıcağı sıcağına planladığım bir kaç şeyi unutmuştum, karıştırmak istemedim sonradan.
  • Bu ara aklımıza fikir geldi, neden PC'de sadece FIFA 10 ile sınırlı kalıp başka oyun oynamıyoruz diye şimşekler çaktı kafada ve hemen NHL ve NBA indirmeye başladım multiplayer oynamak için. Ligler bitmişken futbolun seyrek geçeceği akşamlarda gereksiz eğlence lazımdı, tam oldu.
  • Ayrıca tam da şu an, yani bu yazıyı bitirdikten sonra COD : Modern Warfare 2'ye başlıyorum, çevremdekiler bir süre benden haber alamayacaklar sanırım eğer oyun hakkında okuduğum yorumlar doğruysa.
  • Geçen gün sabah 06.30'da sırf sözlük'te sol framede gördüm diye kalktım domates çorbası yaptım o saatte. Çok da güzel oldu o anda aceleyle yapmama ve ilk kez domates çorbası yapıyor olmama rağmen.. Fesleğen olsa ve evde kalan ufak kaşar daha fazla olsaydı çok daha nefis olacaktı. "Ben hazır çorba yapmam, ev yapımı olacak, hep kendim yaparım çorbalarımı" diyen ve beni hazır çorba yapmakla suçlayan densiz bir blogger arkadaş var, kendisine selam olsun.(Resssmen kaşınıyorum şu an.. Resssmen..)
  • Yine yemek girdi yalnız buraya ha, tutamadım kendimi.. Hem nasıl tutayım, yine burayı yazarken açım, ne yapayım..
  • Ne yapayım derken çaresizliği vurgulamıştım ama şimdi yemek için de aynı soru düştü aklıma : Ne yapayım ?
  • Football Manager 2010'da tıpkı 2009'daki Katil Martı serisi gibi bir şey yaratayım diyorum ama şöyle uzun süre gidecek takım bulamadım. Buradan okuyuculara sorayım : Galatasaray'ı alıp altyapı oyuncularına ağırlık verip öyle fantastik bir işe kalkışıp onun hikayesini mi yazayım yoksa şu an Bursa ile başlayıp Tottenham'da devam eden kariyerimi mi yazayım, yoksa hep aklımda yer eden Notts County ile mi oyun açayım. Seçenekler böyle, daha da alternatif fikirler gelirse açığım bunlara, neye karar vereceğiz bakalım..
  • Yemek gelmedi bu arada aklıma, bekle beni yemeksepeti...
  • Bundan sonra daha sık Not Defteri yazacağım, burayı ilgiyle takip edip benimle birlikte delirip/eğlenenler olduğunu biliyorum ve onlar başta olmak üzere herkese sesleniyorum; kusura bakmayın Not Defteri'ndeki bu uzun ara için..

18 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Notts County veya muadili diyorum ben. Net :)

Can dedi ki...

Arkadaşım gördün mü isteyince oluyormuş. Neymiş hazır çorba iyiymiş. Benzeri argümanlarla gelirsen diye bu sayfayı screenshot yapıp arşiva koyuyorum. Bundan sonra söyleyeceğin herşey aleyhine delil olarak kullanılabilir.

ygtylmz dedi ki...

Blogda en zevkle okuduğum yazılar kişilerin özel hayatı ve yazdıkları notlar :) Çok severek okuyorum. Bence her hafta yazmalısın.

Adsız dedi ki...

abi yeni blog açtım defanskeyfi.blogspot.com

favorilerinize eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Batistuta35 dedi ki...

Altayı al fmde onu anlat:P katil martı serisi çok hoştu

Vandir dedi ki...

hikmet karaman ile notts county e başlayın beraber.

ps: dragon age'i tekrar tavsiye eder/hatırlatırım, ısrar etmek gibi olmasın

sinem dedi ki...

-aynen ya twitter çıktı açık ekmek yalan oldu. çok suçlu hissediyorum kendimi :)

-portakal ağacı diye bi site var, yemek tariflerinin olduğu, sahibi hep deneyerek koyduğu için mutlaka tutuyor tarifler ve acayip lezzetli oluyor, tavsiye ;)

-naber? :)

pink dedi ki...

Galatasaray'ı alıp altyapı oyuncularına ağırlık verip öyle fantastik bir işe kalkış.

İlker Yılmaz dedi ki...

knorr'un domates çorbası çok iyi bence. evde yapılan domates çorbası zahmetlidir. bence değmez :)

Floyd dedi ki...

valla hocam ben ilk yılımda galatasaray'la dediğini yaptım, gönderdim gökhan zan'ı, emre güngör'ü, linderoth'unu vs vs koydum ilk 11'e emre çolak - serdar eylik - emrah yollu - cem sultan - berkin arslan'ı, çok sıkıntılı gidiyor şu an. ama inanılmaz keyifli, tavsiye ederim =)

CaRtMaNtR dedi ki...

Dragon Age: Origins cidden sakat bir oyun inanılmaz bağmlılık yapar. Cod MW2 ise single playerda çok uzun sürmez ama tekrar tekrar ve tekrar oynanır.

FM'de ise Milan'ı gençleştirme yada Newcastle'ı canlandırma gibi heyecanlaar aranabilir :D

firat selcuk dedi ki...

@massimo,
bunu can'a da anlatmamız lazım ama dinlemiyor..

@cartmantr,
milan'ı sevmem ki cok, italya'da fiorentina olurum ya da fiorentina'nın pilot takımlarından birini alırım..

@the glorious strategist,
o oyunu unutmusum ben indiriyorum simdi koydum sıraya..

@spade, absurdman, batistuta35,
ucunuzun fikirleri arasında kaldım hala kararsızım..

Can dedi ki...

2035 adamısınız hepiniz.hazır çorbaymış. bide güzelmiş. başka yerde söylemeyin gülerler.hey allam.

firat selcuk dedi ki...

bu boyle hic icmiyor hazır diye, sonra bos bos konusuyor ya bir gun beni delirtecek..

alkol de hazır, onu da icme lan, evde kendin yap, hadi bakalım!

Adsız dedi ki...

notts co'yla 4uncu sezondan sid vicious selam yolluyor. Valla baskan hep destek tam destek diyor, para akıyor, fasiliteler gelişiyor.

Tavsiye ederim.

Can dedi ki...

baharda çürük elmaları alıp şarap yapmayan adam değil. tülbentim, sarı çizmelerim hazır. kayıtlara geçsin.

Adsız dedi ki...

arjantin ligini neden denemiyorsun? denemiyorsunuz? kimse denemiyor? :(

Fatih dedi ki...

notts co. ingiliz 2.ligi, sonra 1.ligi, sonra coca cola ligi, sonra epl. iyi kaleci de var, simaykil.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO