19.12.2009

Serie A Buz Tuttu : Fiorentina-Milan İptal Edildi

Gördüğünüz fotoğraf Artemio Franchi'nin son hali, yani bugün öğleden sonra çekilen bir görüntü. Türkiye yağmur ve fırtınaya teslim olmuşken İtalya da aynı bizim gibi olumsuz hava koşulları ve soğuk havayla uğraşıyor. İtalya saati ile 18.00'da, bize göre ise 19.00'da oynanması gereken Bologna-Atalanta maçı yoğun kar yağışı yüzünden ertelendi. Yarın(pazar) öğlen İtalya saati ile 13.00, bizim saatimizle 14.00'da bir kere daha denenecek o maç. O maçtan sonra Toscana bölgesinin bir başka şehri olan Floransa'ya çevrildi gözler ama değişen bir şey olmadı, Fiorentina-Milan maçının iptaliyle Serie A'da cumartesi günü boş geçmiş oldu.

3 yorum:

MithrandiR dedi ki...

Doğayla başa çıkılmaz.. Ülkemizde olunca yok öyle de böyle de bu çağda maç mı iptal olurmuş önlem alsalarmış diye çıkanlar oluyor, al işte İtalya'da Serie A'da bile maç tatil oluyor kar yüzünden.

Erk dedi ki...

Türkiye, İtalya veya başka bir ülke. Olması hoş değil. Kar yağar normaldir. Kar tutar o da normal. Ama maç saatinde stadın buz olması normal değil. Sadece Floransa stadları için değil tüm italya için eksi puandır bu. Çok daha kuzeyde ki ülkelerde kar sorun değilde, İtalya'da sorunsa eksiklik olduğu düşünülmeli.

Adsız dedi ki...

gecen hafta floransadaydım macın oldugunu bıldıgım ıcın aldım tabıkı bıletımı hemen kalearkasına cok da ucuz 14 euro neyse cuma gunu aksam kar yagdı ama cok da tutmadı cumartesı aksam 6 hazırlandık arkadaslarla maca gıdıcez bı haber geldı mac ıptal sok olduk tamam hava soguk olabılır ama mac oynanmıcak kadar degıldı ayrıca butun cumartesı bır damla yagıs bıle yokdu bu ıtalyanlar cok narın oluyo sımdıde ocak sonuna ertelemısler .. gelın bıde sıvasda mac yapın !!!

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO