17.10.2010

Güvenmek? Sana Mı?

"Ben Galatasaray'a ilk geldiğim zaman da söylemiştim, bana güvenilen yerde başarılı olurum. Eğer takımım benden fayda elde etmek istiyorsa, yöneticisi ve hocası bana güven duymalı. Bu her futbolcu için geçerlidir. Güven olursa, performans yükselir. Bana güvenin olduğu her ortamda başarılı olacağımı düşünüyorum"
Servet Çetin, 2-4 kaybedilen Ankaragücü maçı sonrası

Bu adam bu sözlerine rağmen hala daha bu takımın sözleşmeli oyuncusu. Yazıklar olsun diyebiliyorum sadece. Şu laftan sonra gözlerinin önünde sözleşmesini yırtmamak acizliktir. Adam alenen ben kasten kötü oynuyorum diyor, hocayla takıştığım için kastım var diyor.

15 yorum:

onur dedi ki...

Bu sözlerden hiç de bahsettiğiniz gibi bir anlam çıkartamadım ben. Sanırım objektif bakamama sorunu var bu yorumda...

Sakuragi dedi ki...

adam açıkça diyor ki rijkaard bana güvenmedi bende oynamadım..neyini anlayamadın..Anlamadıysan zaten maç özetlerini izle gayet net anlaşılıyo ne demek istediği..

Tankut dedi ki...

kalemine saglik franchi kardes. su bahsettigin sozlesme yirtma olayini gerceklestirip tarihe gecek yoneticidir bu takimin kurtulusu.

bunun bi cok ornekleri oldu ve servetin bu aciklamasi da bunun en guzel orneklerinden biri!

ben pofosyonelim parama baksrim diyen stoperin macin 25. dakkasinda durum 0-1 diye rakip ceza alaninda kamp kurmasi sovenizm degildir de nedir! sen kimsin servet, schevchenkoyu tanir misin? dunya yildii degildir bi messi gibi o yuzden belki bilmiyosundur ama fenerbahce ve milli takimla karsilikli oynamisligin var, sen kimsin be!!

(ohhh icimi doktum sayende franchi)

moist dedi ki...

servet apaçık "istemedim, oynamadım" demiştir. biz yönetimleri teknik direktörleri değiştireduralım, kimse bu adamların farkında değil...

http://bonlibero.blogspot.com/2010/10/vizyon.html

M.Hakan ERTÜRK dedi ki...

Sporcuda önce iş ahlakı olacak. Bir profesyonel nasıl bir güven bekler ilk 11'de oynamak dışında, hocanın güveni nedir. Yönetim o sporcuyu kadroda tutmak dışında nasıl bir güven gösterir? Ama Türkiye'de güven göstermenin anlamı 'enseye tokat göte parmak' ilişkisidir profesyonel sporda. Bu lafı eden adamın olduğu yerde Rijkaard gibi sporcunun profesyonelliğine güvenip kamp yapmayan 'adam'ın ne işi var zaten? Haydi hep beraber koşarak Fatih Terim'e bizi kurtar diye yalvaralım. Bizi ancak öyle 'kodumu oturtan' biri paklar, bakalım o zaman bu güven kaybı yaşayan profesyonel arkadaş böyle bir edebileck mi?
http://sporsakatliklari.blogspot.com

aks111 dedi ki...

bence gayet objektif bakılmış.banada bana güvenirseniz iyi oynarım güvenmezsenizde bu olur demeye çalıştı gibi geldi.yani aynı şeyi söylüyorum yazıyı yazan arkadaşla.geçen sezonun sonlarına doğru servetin yedek olması bu sezonda kadro dışı bırakılması birleştirilince böyle bir sonuç çıkıyor.

beyenpe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
beyenpe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
onur dedi ki...

"Bu her futbolcu için geçerlidir, güven olursa performans yükselir" sözünün neresi satış? Adam diyor ki "evet performansım düşük sebebi de hoca ile aramdaki güvensizlik" ha yanlış diyebilirsiniz; çalış adam gibi düzelir performansın diyebilirsiniz ancak satış anlamı çıkaramıyorum hala...

firat selcuk dedi ki...

servet'in sozlerini normal karsılayanlar yedigimiz golleri tekrar izlerlerse sevinirim.. ozellikle 2. golu..

umutation! dedi ki...

satış anlamı çıkaramayanlar boşu boşu boşuna golleri izlemesin çünkü onlar da masum birer "hata"dır.

kötü oynanır, ama kötü mücadele edilmez. bu lafı oturup iyice düşünün sonra satış anlamı kendiliğinden çıkıyor zaten.

bigbossares dedi ki...

bu servetin kıçını biz kaldırmadıkmı taraftar olarak? son şampiyonluğumuzda ayıboğan diye bağırdığımız,2 kişiye çalım atınca gaza gelip obaaa diye bağırdığımız,rakip ceza sahasına dalınca alkışladığımız yetenek yoksunu aynı adam değilmiydi ? eee bunun böyle olduğunu hem fenerden hem milli takımdan biliyorken şimdi ne olduda servet düşmanı olduk..ne değişti ki 2-3 yıl öncesindeki servetten?

sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Derhal kadro dışı bırakılmalılar: Servet Çetin - Mustafa Sarp - Ayhan Akman - Barış Özbek - Gökhan Zan - Ali Turan. Kesinlikle Rijkaard ile devam.

Muratonovic dedi ki...

Adami yanlis anlamissiniz.. Servet'in kastettigi bana guvenilirse ve ben rahat olursam iyi oynayabilirim.. Fenerbahce'de neden oynayamadi bu adam, cunku guvenilmiyordu, surekli elestiriliyordu bu da rahat olmasina engel oluyordu.

Sivasspor'da basarili oldu neden, guveniliyordu..

Galatasaray'da ilk yillarinda da oyle.. Bu kazma dediginiz adamin ben derinlemesine milimetrik paslar attigini da bilirim kendine guvendigi zaman..

Hakan Sukur guvensiz oldugu zamanki kazmaliklarini hatirlayin, neden Saban dendi bu adama ? Neden Avrupa'da oynayamadi ? Guven sorunu.. Ama ne zaman kendine guveni yerine geldi, kotu oynadigi donemlerde bile hatirlayin surekli ilk 11 oynayarak guveni geldi, o zaman da ortaligi kasip kavurdu..

Bu genel bir durum degil. Ornegin Semih her zaman ayni performansi gosterir, Arda'da gosterir, Baros'ta, Kewel'da, Ernst'te, Ayhan'da vs vs.. Ama bazi futbolcularin kendilerine guveni yerinde olmazsa performans gosteremezler, Hakan Sukur gibi, Servet gibi, Guiza gibi, Emre Colak gibi, Aydin gibi, Batuhan gibi, Ozer gibi vs vs..

Adamin sozunde art niyet aramayin derim ben, bir Trabzonspor'lu olarak, yani olaya sizden daha objektif baktigimi dusunuyorum...

TeMPeSt dedi ki...

servete güveniceğime GS lılık ruhuma ve durusuma guvenirim...Onun cvbı da acık servet si..ir git..!!!

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO