18.10.2010

Habercilikte NTVSpor Fiyaskosu



10 ay önceki haber bu. Serkan'ın şimdiki mükemmel performansı ortada. O zaman 19, şimdi 20 yaşında. Yönetim aynı, teknik kadro aynı, önünde yine iki sağ bek var: Sabri-Ali... Buna rağmen bu adam ilk 11'deki yerini kaptırmıyor, üstüne Sabri'yi bek değil açık oynatmak zorunda bırakıyor müthiş performansı ile.

Bilgiler bunlar... Bence ben susayım, üstüne fazla konuşursam kötü olacak, siz yorumlayın...

12 yorum:

Sacit Tekin dedi ki...

Serkan 2 maç oynadı diye umut mu pompaladık artemio? serkan dan bir şey olmaz hocam, bozuk saat bile senede 2 kez doğru gösterir.

ali turan çok çok daha kötü olduğu için oynamıyor, yoksa keramet bence serkan da değil, olamayacak da malesef...

TribunselSevda dedi ki...

İyide adam oynatılmadığı için öyle demişler. Geçen sene ilk yarıda oynatılmamış, şimdi oynuyor diye 2009'da yapılan haberi ortaya koyup suçlamak olmamış

firat selcuk dedi ki...

serkan'ın bozuk saat ile orneklendirilmesi, bir bok olmayacagının sadece iki maclıgına boyle denk geldiginin soylenmesinin tek anlamı vardır: dalga gecmek.

saka mısınız?

Emrah Gölbaşı dedi ki...

serkan'dan birşey olur olmaz onu bilemem ama ben bunun neresinde habercilik fiyaskosu var onu çözemedim. gecen seneki performansı gercekten fiyaskoydu serkan'ın..haa madem bu kadar potansiyeli olan bi adammis o zaman asıl fiyasko galatasaray'ın onu gecen sene kullanamayıp A2 ye göndermesidir..
bir de bana göre sabri'yi bu macta bekten acıga gönderen sey serkan'ın performansı degil, arda'nın ve kewell'in olmaması ve de serdar ozkan'ın futbol ile uzaktan yakından bi alakasının olmamasıdır.

zenmaster dedi ki...

Vallahi anlamadım. Ne var ki bunda şimdi? 5 yıl sözleşme yapılmış, hiç oynamamış diyor. yalan mı? değil. oynamamış.

1 yıl sonra 2 maç oynadı bu adam. Geçen sene için haber doğru. Bu sene için yanlış. Haber geçen seneden. Yani haber doğru.

Nedir burada fiyasko olan? Ha bana kalırsa olsa olsa blog için fiyasko olur, ortada bir fiyasko varsa.

firat selcuk dedi ki...

@zenmaster,
bu blog senin gozunde fiyaskoysa zorla tutmuyoruz. bunu diyeyim en basta.

dahası, 19'luk bir oyuncunun forma giyemiyor olması, hem de gelecek vadeden bir adamken 1 milyon tl/dolar gibi bir miktara alınmıs olmasını da goz onunde bulundurursak, bunun neresi fiyasko? bundan ne fiyaskosu var allah askına?

ozer hurmacı gibi batmıs, batırılmıs, bitmis, bitirilmis bir fiyaskodan bahsetti mi bu spor kanalı/sitesi? hic konusuldu mu? serkan'ın onunde altyapıdan cıkma iki tane adam varken, yedek kalması cok dogal..

fiyaskoluk bir durum yok ortada.. fiyasko varsa durduk yere liglerin olmadıgı bir anda "nasıl haber yapsak da galatasaray'a yuklensek mantıgına sahip habercilerdir.. budur fiyasko.

Jackie Brown dedi ki...

@ franchi

Şahsi fikrim Ntvspor haberinin yanlış bir haber olmadığı yönünde bu şekilde bir anlayışla hareket edersek bunun gibi birçok haber üzerine entryler girebiliriz.

Sade dedi ki...

rijkaard olayında sessiz kalman hoşuma gitmiyor...

fabrizio dedi ki...

serkan ilk transfer edildiğinde bir galatasaray forumunu takip ediyordum. ancak taraftar zırvası bir forum değil. Orada bursalı bir arkadaş serkan ile ilgili görüşlerini paylaştığında heyecanlanmıştım. Serdar Kurtuluş'tan daha iyi olduğunu yazmış ve eklemişti; "ondan ertesi hafta performans beklersek herşeyi batırırız. yaşı henüz 19 ve bir müddet büyük takımda neler nasıl gerçekleşiyor ben bu takımda oynamak istiyorsam neler yapmalıyım diye bakmalı. galatasaray'ın da bu bakışa izin vermesi gerekiyor..." buna olgunlaşma dönemi diyoruz. habere gelince... Elbette fiyaskodur. 19 yaşında bir adamı kurallar izin veriyorsa 20 yaş altı takımınızda bile oynatabilirsiniz. velhasıl, genç bir yetenek almışsınız. türk oyuncuların profili ortadayken henüz 19 yaşında olan bir oyuncunun bir anda çıkıp harikalar yaratmasını beklemek biraz budalalık olur. kiraya gidecek belki belki A2'de oynayacak sonra olgunlaşacak ve kadroya girecek. zaman tanıyıp gelişimine olanak sağlayacaksınız. maalesef gelişim kulübede oturtmak veya hergün antrenman yaptırarak olmuyor. oynaması da gerekiyor bu adamların. o değil de bunu avrupalı yaparken kral uygulama oluyor diyoruz, onların yıldızı var bizim neden yok diye yaygarası koparıyoruz, sonra da buna benzer uygulamaları eleştiriyoruz. işte böyle haberleri okuyunca bir yandan sinirleniyor diğer yandan (afedersiniz) götümle gülüyorum. Rijkaard yönetiminin galatasaraya kazandırdığı (maalesef) nadir başarıdır serkan.

Aslantepe dedi ki...

Aynı mantık çerçevesinde şöyle denilebilir Franchi geçen sene aynı tarihlerde Aydın Yılmaz tam bir fiyaskodur derhal gönderilmeli diyordu bu sezon bu vakitler Aydın Yılmaz kurtarıcı diye oyuna sokuluyor o halde Franchi'nin yorumu fena halde çuvallamıştır.

Bu söylenebilir mi? Sanmıyorum. Tamam medyanın geçtiğimiz 1,5 sene içerisinde Galatasaray'a karşı olan tutumu eleştirilebilir ama bu iyi bir örnek değil. En azından zamanı yanlış. Serkan harika bir form yakalar A milli takıma çıkar o zaman dersin şimdi 2 maç oynadı diye bunu önplana çıkarmak anlamsız. Bu takımda Ferhat,Uğur ve daha nice oyuncular çok iyi 2 maç çıkardılar ama giderken haberimiz bile olmadı.

Sacit Tekin dedi ki...

Adnan Sezgin in yaptığı her transfer fiyasko potansiyeli taşımaya meyillidir. 1 milyon euro verip takımdaki sağ bek eksikliğini tamamlayacak diye aldığın adamı A2 ye gönderiyorsan ki o zaman gidişi yetersizliğinden di NTVSPOR un böyle manşet atmasına kızmayacaksın. Ne yazık ki durum bu artemşio

TA dedi ki...

sekan kurtuluş iyi bir bek olabilir.hızı ve ortaları oldukça iyi.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO