16.10.2010

Türk Telekom Arena : Büyük Buluşmaya Çok Az Kaldı !


15 Ekim 2010 Cuma günü Türk Telekom'un davetiyle blog yazarlarımızdan demiycem, Türk Telekom Arena gezisine katıldı.

Sabah 9:30'da Mecidiyeköy'den servislere binildi ve Seyrantepe'ye doğru yola çıkıldı. Stada girişten önce bir serviste ufak bir sayım yapıldı, isimler, mail adresleri ve blogların adları verilerek içeri girildi.

Türk Telekom çok iyi hazırlanmış. Misafirlerini 1 kat yukarı çıkartıp locaların arkasında açık büfe kahvaltı verildi. Kahvaltı bittikten sonra stadın mimarı Mete Arat ufak bir konuşma yapmış.

Özet geçersek; "Almanya'da çalışırken Galatasaray Kulübünden bir talep aldım. Daha önce Stuttgart'ın stadında katkım olmuştu ama bu stadı tepeye yerleştirmekte zorlandık. Ama yaptığım en iyi iş oldu" dedi.

Sonra kulaklıklar dağıtıldı ve Coşkun Peküstün misafirleri maraton tribün dediğimiz Doğu tribünden stada bakıldı. Mimar Coşkun Peküstün çimlerin yerleştirme işleminin Pazartesi'ye kadar biteceğini söyledi. Çok bahsedilen demirden yapılan desteklerin kalacağını söyledi. Tribünler dik olduğu için ilk gol sevincinde insanların düşme riski oluyor dedi. Çatılarda son bir iki rötuş kalmış, soyunma odaları ay sonunda bitiyor diye ekledi.



Metronun da bu ayın sonunda biteceğini belirtti. Deplasman tribünü Doğu ile Güney arasında olacakmış. ASY yerleşimine göre düşünürsek yine Kapalı ve Eski Açık arasında bir yerde. Kuzey ve Güney tribünlerin çatılarına asılacak birer skorbord ile de stadın hazır olacağını belirtti.

Kendileriyle günün anısına fotoğraf çektirdik ve Türk Telekom yetkililerine teşekkür ederek ilk maçımıza gün saymaya başladık.

3 yorum:

Flying Dutchman dedi ki...

toplu dayak için gönderdiğimiz tunchay'a gerekli muamele yapıldı mı?

firat selcuk dedi ki...

bu soruyu cevaplaması icin demir'e pası atmamız lazım

demiycem dedi ki...

dayak yiyen olmadi gordugum kadariyla.. ama birini locaya cektiler bir ara. tunchay olabilir.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO