30.12.2007

2007/2008 Part 1

Part1 dedik rapidshare'den inen dosya adı gibi. İlk devre geçti gitti. Kısa kısa bahsedeyim.

- Tsunami gibi sezona başlayan Galatasaray Ölüdeniz gibi sakin bir şekilde bitirdi sezonun ilk bölümünü. Kalli gider-gitmez bilinmez de, ikinci yarıdan ümitliyim.
-Fenerbahçe 16 hafta arkamızda durdu, son hafta 1 puan önde bitirdi. Devre arasının kendilerine yaramayacağı gibi bir his var içimde.
- Sivasspor şampiyon olmak istemiyor ve lider bitirdi. "Ya ben lan neyse bişey demiyorum" durumu mevcut burada. Şampiyon olmak istemiyoruz diye konuş sen 4 aydır, sonra 2. yarı öncesi çık de ki "şampiyonluğu düşünüyoruz". Kararlarını bir an önce verseler de herkesler rahat etse fena olmaz.
- Beşiktaş ise yine bildiğimiz gibiydi. Çok fazla saçmaladıkları sezonlara göre dahay iyi durumdalardı sanki. Yine de devrede yeniden el atmaları lazım olaya. Holosko'yu da aldılar sağlam bir kazık yiyerek. Katkı yapar da, o kadar para verilmeli miydi bilmiyorum.
- Kasımpaşa düşecek gibi, iyi olur. Başlarına eski oyuncumuz Uğur Tütüneker geldi ama 9 puanı olan bir takımın ligde kalabilmek için hemen hemen 30 puana daha ihtiyacı var ki bu imkansız gibi duruyor.
- Oftaş da düşecek durumda olsa iyi olurdu, taraftarı olan kulüp lazım lige, boş tribün değil. Ankaraspor'un da gidici olmasına ekstra sevinmekteyim bu yüzden, ayrıdan bir de Gökçek yüzünden seviniyordum tabii ki.
- İstanbul Belediye'de aslında taraftarsız takımlardan biri ancak kadrosu iyi, İbrahim Akın ve Aydın Yılmaz transferleri ile sol ve sağ açık müthiş güçlendi. Özellikle İbrahim Akın'ı Abdullah Avcı'nın adam edeceğine eminim.
- Bunların yanında Kayserispor'un beni hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebilirim, daha iyi bir performans bekliyordum. Dışarıda hiç kazanamamış olmalarının bu duruma etkisi var elbette.

- İlk hafta dışında ciddi bir tribün kargaşasının yaşanmadığı bir ilk yarı geçirdik, devamı da aynı şekilde kavgasız gürültüsüz olur umarım.

- Sene sonu "Part2" diye yazarken umarım oynanan güzel oyundan bahsediyor oluruz. Futbolun futbol gibi olması ve şampiyonun da masabaşı oyunları ile değil oynadığı futbolla anılması dileğiyle 2 . yarıyı daha bir umutla bekliyorum..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO