3.12.2007

Olan Biten #3


- Tugay yine attı. Bu defa alıştığımız uzaktan şutlardan biri değildi, kontrayla geldiler, penaltı noktasının gerisinden vurdu attı. 2-1 olan skoru da 3-1 yaptı..
- Tuncay da ilk golünü atmış. Sus yapmayı unutmamış. FOX'a bakmadım hiç maçı verdi mi diye, merak da etmedim açıkcası, vermesi yüksek ihtimal tabii ki, M'boro resmi kanalı gibi. Maçın özetini izledim, Tünkay diyordu spiker.
- Napoli dengesiz gitmeye devam ediyor, 5 yediler Atalanta deplasmanında. Eskiye dönecek diyorlar, farkı yiyip oturuyorlar bir güzel, sonra yine güzel skorlar ve tekrar gelen yenilgi. Merak ediyorum ne kadar devam edecekler böyle.
- Valencia kendi evinde 3 yedi Bilbao'dan. Bask bunlar, hastasıyız diyerek Bilbao'ya sevgi gösterisinde bulunmayacağım elbette, işim olmaz kendileri ile. Benim derdim Valencia, Koeman'a sarasım var ama takım da garip, Napoli'yi yazdım bir kaç satır üstte, ne farkı var Valencia'nın, aynı istikrarsız görüntü sürüyor. Ancak bunları merak etmiyorum o kadar da, İspanya'da tek derdim Messi'yi, Dos Santos'u ve Krkic'i izlemektir, bunlardan biri oynarsa Barça maçına göz atılır. Bir de Asulin oynasa da görebilsek onu, YouTube denen teknoloji yetmiyor.
- Ribery atmış Bayern tek golle kazanmış. Bu hafta izlemedim ancak Almanya Ligi bu sezon en keyif aldığım lig İtalya'dan sonra. Arjantin'in yeri ayrı, çocukluk hayalimdi televizyonlarımızda Arjantin Ligi izlemek, fırsatını buldukça kaçırmıyorum, ancak seri ve uzun yorumlar yapabilecek kadar değilim daha. İyi bir takipçiyim hepsi o.
- Arjantin demişken, Apertura Lanus'un şampiyonluğu ile tamamlandı. Riquelmeli Boca ile Clausura daha bir hoş olacaktır.
- Kapanışı Liverpool ile yapayım, Bolton'a 4 attılar. Torres'in golünden önce Anelka'nın kaçırdığı gol var ki akıllara zarar cinsten. Kaleci topu bıraktı Anelka'ya, O da topu kale çizgisinden geçirmek yerine aut çizgisinden geçirdi. Torres benzer pozisyonda üstelik kaleci de yerindeyken "gol böyle atılır"ın dersini verdi. Maçın golleri burada. Maçın yıldızı denen şey ise Gerrard, penaltıdan önceki iki golün asistini yaptı, penaltıyı da attı, 2 asist 1 gol ile bitirdi.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO