16.12.2007

En Sportif Gün

Kendi kendime en sportif gün ilan ediyorum bu günü. Üniversitenin ve derslerin derdini bir kenara atıp 11 günlük şahane tatile başlamışız, ilk gün Galatasaray - Sivas ile başlamış, dün akşamı da Ronnie O'Sullivan taçlandırmış son framede 147 yapıp. Canlı izlediğim ilk 147 oldu bu. Bu iki keyifli günün ardından sıra geldi pazar gününe yani bugüne.
Bu satırları yazdığım dakikalarda Dünya Kulüpler Şampiyonası Finali oynanmakta, o bitsin elbette bahsedeceğim sonraki postta.

Bakıyoruz şöyle neler var, Liverpool - Manchested Utd. oynuyor, Arsenal - Chelsea'de bu maçtan sonra izlenmek için bizleri beklemekte. Dahası, arada da bir maç var ki tam benlik, Sampdoria - Fiorentina maçını e2 veriyor. Üstteki iki maçı ve yine öğleden sonra oynanacak olan Kaptan'ın Fenerbahçe karşısında puan arayacağı Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını hiç beklemiyorum açıkcası, öncelik Fiorentina'nın.

Ve günün son bombası.. Real Madrid değil elbette, işim olmaz.. UK Championship 2007 Finalinde Ronnie O'Sullivan ile Stephen Maguire karşı karşıya geliyor, Ronnie elbette favori isim, bahisçiler ne der bilemem, benim favorim kendisidir. Dün akşamki 147'yi hayatım boyunca unutmayacağım, canlı canlı izlediğim ilk 147 oldu daha önce dediğim gibi.. Anlamayan kafa yormasın nedir bu 147 diye, masanın başına geçip tek seride yapılacak en yüksek sayı diyeyim fikir oluşması için, maksimum seri denir kendisine. Ayrıntısını yazsam da takip etmeyen bilmez, takip eden zaten biliyordur..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO