31.12.2007

Doğan Seyfi Atlı


Bir bayram akşamı oturmuş gazete okuyordum. Kanalları değiştiriyordu kuzenim "hayatını kaybeden genç oyuncu" lafını duydum ve birden ekrana döndüm, Doğan Seyfi Atlı yazıyordu ekranda. Daha bir kaç hafta önce kupa maçında Fenerbahçe'ye karşı golü yazmıştı, zaten CM 01/02'de banko transferim olduğu için de tanıyordum bir önceki senenin oyunundan beri. Ligde de ara sıra izliyorduk işte. Çok üzüldüğümü hatırlıyorum, hep O'nu Galatasaray forması giyecekken hayal etmiştim. 55 Ekranda gördüğüm kaza yapmış arabanın resmi ile o hayalim de bitivermişti aniden.

Yılın son günü şu saatte neden ve nasıl aklıma geldiğinden de bahsetmem gerekirse. CM00/01 taktım yükledim, Hagi'li Büyük Kaptan'lı oyuna bir göz atıp ikisi bırakana kadar 2-3 sezon oynamayı düşünüyordum. Oyundaki ilk yerli oyuncu transferim her zaman Doğan Seyfi olurdu, yine öyle oldu... İnsanız sonuçta, bir kaç yüz megabytelık oyun bile gecenin bir vakti moralleri bozmaya yetebiliyor...

Bir de aynı oyunda başka bir default transferim olan Foe var ki O'nu da anayım buradan kendimce...

Bir daha böyle her seferinde her takıma aldığım oyuncu hiç olmadı 6 senedir, korkuyor insan "uğursuz muyum acaba ben?" diye.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO