30.03.2008

Bir Garip Cumartesi..


- Barcelona Betis deplasmanında 3 dakika içinde 2-0 öne geçti. İkinci devrenin ortasında 15 dakikada 3 gol yedi 3-2 verdi maçı. Söyleyecek birşey bulamıyorum, Milito ve Puyol aynı anda oynayamadı ve üstün de sahada olanı yarım oynadı. Pek şaşırmamak lazım ama Betis'ten de 60-70 dakikada 3 gol yenmesini anlarım da 15 dakikada 3 gol için özel yetenek gerekir.

- Villarreal de boş durmadı Nihat'ın 2 tane attığı maçta A.Madrid'i 3-0'la geçtiler ve artık ligde 2. sıradalar. Real Madrid'i yakalayıp şampiyon olsalar pek eğlenceli olabilir aslında.

- Beşiktaş ilk 15 dakikada öyle pozisyonlar verdi ki maçın skorunu 0-5/6/7 olarak tahmin edecektim az kalsın. Erken gelen gol de tahminlerimi bu yöne sürükledi ki ikinci devre başında durum terse döndü Beşiktaş daha etkili gözüktü, sonuçta Fenerbahçe daha iyi oynadığı maçı hakederek kazandı.

- Roma 1-1 berabere kalınca İtalya'da yine mi fark açılacak derken Lazio erken geri düştüğü maçta 1-1'lik beraberliği kurtardı. Lazio'nun ligde Inter'in ise kupada yenileceği dedikoduları boş çıkmış oldu böylece. Dabo'nun izlediğim bölümlerde iki şutu var ki onlar gol olsa Inter 3. hafta üst üste puanını değiştiremeyecekti.

- Almanya'da Bayern Münih'in puan kaybı pek de önemli olmadı, zaten şampiyonluk sene başında Münih'e verilse pek itiraz eden olmazdı.

Cumartesi akşamı böyle geçti.. Genel bir haftasonu yazısı Galatasaray - Gaziantep maçı sonrasında gelir..

Maldini ve Vieri'nin golleri ile ayakta kalmaya çalışan Milan ve Fiorentina hakkında yazılacak şeyler de var elbette..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO