13.03.2008

UEFA Kupası #3

İlk maçlara bakınca aslında aşırı sürprizler olmadı turu geçen takımlar arasında. Ancak skorlara bakınca hiç beklenmeyen şeyler olduğunu söyleyebiliriz. Fiorentina 2-0'ın rövanşında 2 tane yedi, gol atar diye beklenirken penaltılara kaldı, neyse ki şans yanımızdaydı ve çeyrek finale ulaştık.

PSV 'nin ilk maçtaki avantajından sonra turu geçmesi bekleniyordu ancak Fiorentina'nın başına gelenler onların da başına geldi ve ilk maçtaki skorun aynısı ile karşılaşıp penaltılarla çeyrek finale ulaştılar. Getafe beklendiği gibi rahat şekilde turu atladı. Bayern Münih bahisçileri şok edecek bir skorlar 2-1 yenildi sahasında, izlemedim ama as takımın sahaya çıkmadığını düşünüyorum dün gece.

Hamburg'un turu geçmesi daha olasıydı ancak 3-2 ile turlayan Leverkusen oldu ki kendileri için bu turun son nokta olacağını düşünüyorum. En büyük sürpriz ise Zenit'ten geldi bana kalırsa, 3-1'in rövanşında şanslarının çok az olduğunu hatta elendiklerini düşünmüştüm, gol yemeden 2 tane atmayı başarınca turlamışlar.

Akşam Werder Bremen - Rangers maçı pek gollü geçmeye aday, 2 gol bile yetmiyor Bremen'e turlamak için. Son maçta savunmaları evlere şenlikti, 6 tane yediler ligde. Lizbon - Bolton eşleşmesi de kim geçse sürpriz olmayacak bir eşleşmeydi, zaten ilk maçtaki 1-1'lik skor da bunun kanıtı gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO