18.11.2010

Hagi'nin İlk Kurbanı Misimovic!

Gheorghe Hagi; futbolculuk kariyerinde antrenmanları en önemli yere koyan, sahadaki mücadeleye gücü yetmediği için değil, daha fazla antrenman yapmaya gücü yetmediği için futbolu bırakmış olan bir teknik adam, efsane. Misimovic'i de antrenmanlardaki disiplinsiz davranışları sebebiyle gönderiyor A2 veya artık olması gereken adıyla rezerv takıma.

Bu kadar önem verdiği antrenmanlarda en ufak disiplinsizliği bile çekemez Hagi, çekmemeli de. Kadro dışı kalacaklar ve gönderileceklerden bahsederken saha içi performansla başlayacağını söylemişti ancak belli ki antrenman ile başladı. Saha içindekilere de en geç devre arasında sıra geleceğini zaten kendi ağzıyla söyledi. 1.5 senedir bekliyoruz, 1 ay daha bekleriz o virüslerin yollanması için, varsın şimdilik Bosnalıyı yollasın sadece.. Tabii o virüsler 1 Şubat 2010 günü hala Galatasaray kadrosunda olursa konuşacak çok şeyimiz olur o bambaşka bir konu.

Bekleniyordu Misimovic'i kulübeye veya tribüne mahkum etmesi ama o doğrudan antrenmanlardan da uzaklaştırdı kendisini. Misimovic'e gerçekten gıcık kaptığı için ceza verecek olsa 6+2+2'nin son +2'si muamelesi yapar ve tribünde oturturdu her maç. Demek ki gerçekten ciddi bir sorun var, yoksa Hagi gibi bir adam bir oyuncuyu oynatmayacaksa bile A takımla çalıştırmamazlık etmezdi. Bunun örneğini ilk döneminde gördük, Bülent Korkmaz'ı oynatmıyordu, Hakan Ünsal'a yüz vermiyordu pek ama bu adamların antrenmanlarda disiplinli olduklarını bildiği için, örnek olacaklarını bildiği için takımda tutup sadece maçlarda kızağa çekiyordu. Misimovic'e bunu yapmadığına göre problem ciddi. Bundan sonra beklentimiz Serdar-Sarp-Servet-Ayhan-Barış-Balta gibilerinin de en azından 2-3 tanesinin takımdan uzaklaştırılması. Keşke hepsi olsa tabii de şimdilik onu yapamazlar sanırım...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sen çok mehmet demirkol izliyosun sanırım

firat selcuk dedi ki...

hayırdır?

DodgeRam dedi ki...

Ben de merak ettim niye?

Burak Kereci dedi ki...

Misi gelmeden önce Les Adnans çıkıp "Misimovic bizim 3.-4. tercihimizdi" dediler.Bu laf zaten transfer mantığının ne kadar yanlış olduğunu gösteriyordu.Hatta daha sonra çıkıp "biz Ibricic ismini Misimovic'in bonservisinden düşmek için kullandık" dediler.Bu kadar rezil bir yönetim,aptal bir politika olamaz.Ayrıca Hagi Manisa maçından sonra o kadar konuştu,günlerdir ses seda yoktu.Misi kadro dışı kalsın tamam ama umurumda değil ancak takım arkadaşına küfreden Sarp,hocasını tehdit eden Servet,evlerde partiler veren Barış,saha içinde herkesle dalaşan Ayhan,götünü çekemeyen Ali Turan,usulsüz menajerlik yapan S.Özkan vs vs kadro dışı kalmazken Misi'nin kurban edilmesini sindiremiyorum.

salva dedi ki...

yalnız bu kadro dışı bırakılma olayında Adnan Sezgin in de parmağı olduğu söyleniyor ...

onur dedi ki...

Elbette bu kadar oyuncu saymışken kadro dışı kalması gereken, Kewell ve Baros'u da atlamayalım...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO