4.02.2010

Altaysporlu Musa Çağırhan(!)

Başlıktaki gariplik benim eserim değil, önce koskoca Galatasaray'ın resmi sitesi yapıyor bu hatayı, sonra da NTV Spor üzerinden saatler geçmesine rağmen farketmiyor. Kendileri aynen bu başlıkta yazan şeyi iddia ediyorlar. "Altayspor" diye bir takımdan "Musa Çağırhan" diye bir oyuncuyu almışız. Oysa ki ben Altay'dan Musa Çağıran'ı aldık diye biliyordum.

İnsanoğludur, hata yapar, hatasız olanına tarih boyu rastlanmamıştır henüz de bu kadarı olmaz. Galatasaray'da ve NTV gibi bir kurumun spor servisinde şu haberi hazırlayan kişi dışında okuyan 2. kişi yok mu ? Bir kişi de çıkıp "Altayspor nedir ?" veya "Çağırhan kimdir?" diye sormuyor mu yazana ? Ya da haber yayına konmadan önce yazan adam dışında hiç kimse mi kontrol etmiyor eksiği gediği var mı diye ? Gerçi Galatasaray resmi sitesinde bunu diyen olmuş ki haber hemen düzeltilmiş. Gel gör ki NTV'de hareket yok..

Haberi aldığınız resmi site "Çağırhan" yazıp "Altayspor" diye bir hata yapmış, siz de oradan almışsınız metni olduğu gibi tamam da resmi site hatayı anında görüp değiştirirken NTV'de gece vakti haber hatalı haliyle manşette duruyor.. Bilmiyorum gereksiz yere mi yüklendim ama komik olmuş böyle. Haberin kaynağı hemen hatasını telafi ederken NTV'nin saatlerdir görmemesi yakışmıyor..

2 yorum:

Batistuta35 dedi ki...

Ntv genelde geç güncelleniyor zaten.

zgr dedi ki...

anlamadığım üstte altay yazıyo da niye aşağıya altayspor yazmışlar. o daha bi ilginç. ama transfer gerçekten müthiş transfer. belki hatırlarsın bi ay kadar önce sen bana çağırHan'ın adını vermiştin. ben de bu adamı galatasaray alıcak yakında demiştim. ben demiştim demey çok seviyorum. zaten kendisi de kendinden çok emin. ayhan barış düz adamlar ben galatasaray'da formayı rahat kaparım gibi açıklaması var. aslanım çağırHanım.. giyse formayı bugün oynar ayhan denen adamın yerine

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO