16.02.2010

Dua Et De Gol Yemeyin!

"6-0 ideal bir skor olur ama bu pek mümkün gözükmüyor. İyi oynayıp önce onların gol atmasına engel olmalı ve goller bulmalıyız."
Arjen Robben, Bayern-Fiorentina 1. tur ilk maçını yorumluyor

Diyecek pek fazla sözüm yok, dua etsin Robben efendi de tek bir gol dahi yemesinler. Şakaymış güya bu yaptığı, göreceğiz.. Zaten itici gelir kendisi bana "modern Hasan Şaş"tan fazlası değildir benim için, bilenler biliyordur Robben'e ne denli uyuz olduğumu. Tuzu biberi oluyor bu olay da işte. Ayrı bir hırsla izleyeceğim yarınki maçı.

8 yorum:

Oypa13 dedi ki...

Fio kazanırsa bir adet kırmızı dantelli içlik yollarsın Robben'e Franchi :)

MuL€ dedi ki...

kızma ama,darılmaca günmece de olmasın; bu bayernin karşısında fiorentina ayakta duramaz..

trapano dedi ki...

modern hasan şaş yorumu da ağır sanki

Adsız dedi ki...

bence de hevesin kursağında kalabilir :))

Borges dedi ki...

Yanlis anlamazsan eger Robben'i Modern Hasan Sas olarak gören anlayisinla futbol filan konusmam seninle ama sevgili Franchi, burada kizilacak ne var ?

Adam diyor ki en ideal skor nedir diyorsan cevap budur ama bu pek mümkün degil. BU daha cok soruyla dalga gecilmesidir..

"6-0 ideal bir skor olur ama bu pek mümkün gözükmüyor"

mümkün mü desin adam ? Yoksa 6-0 ideal bir skor degil midir ? Nedir burada dalga gecilmesi ya da yanlis olan ? Gol yemeyelim, bu önemli diyor ki olagan. BIr daha okumanizi tavsiye ediyorum.

firat selcuk dedi ki...

@borges,
konusmayalım o zaman futbol falan.. ben bir adamı 19-20 yasından beri hic sevmemissem ve bunu acıkca soyluyorsam konusulmasın o futbol o zaman..

ben de goz gezdireyim blogları, sevmedigi futbolcu yakaladıgım adama "bu topcuyu sevmeyenle futbol konusamam ben" diyeyim cekileyim kenara, olur mu bu ?

sevmiyorum ben robben'i.. hasan sas'ın gencligi gibi aldıgı topu metrelerce kendisi surecek 4-5 kisiye calım atacak, canı isterse ara sıra pas verecek.. sevmiyorum ben bu adamı, takımımda gormeyi istemeyecegim oyuncuların basında gelir.. bu adamı sevmiyorum diye cıkıp futbol bilgim elestirilecekse, futbol konusulmayacaksa benle konusulmasın o zaman ne diyeyim..

robben'in kendisini bu acıklama yuzunden degil 2002'de ilk patlamaya basladıgı vakitlerden beri sevmem, o once netlik kazansın..

dahası, bu acıklamanın saka yollu yapıldıgı, robben'in gulerek bunu soyledigi gun icerisinde 1 kere de olsa spor haberi izlemis herkesin bildigi bir sey..

amacım sadece skor kısmıyla ugrasmak olsa acıklamanın devamındaki "iyi oynamalarına engel olmalıyız" kısmını eklemezdim..

@trapano,
modern hasan sas konusu da acıklıga kavusmus olmalı bu yorumumda :)

Borges dedi ki...

Franchi: Cok tepkili olmaya gerek yok. BU postun futbol kismiyla ilgilenmiyorum demekditr, senin kabaca tümden futbol anlayisini sorgulayacak degilim zira hepsine hakiim degilim. FD da Van Nistelrooy'u kazma bulur, ama ben cok severim, cok büyük golcüdür. Yani bunlar olur, ama su attigin postun futbol kismiyla ben konusmam, gtartismam, bambaska bir bakis acisidir bu. Robben ne hasan sasi yahu. Sakatlik filan tamam da oynadigi zaman o kenar adaminin capinda isim yok bu dünyada derim ben, sen baska. burasi tartisilmaz gördügün gibi..

Ama surada diyorsun ki:

"Ayrı bir hırsla izleyeceğim yarınki maçı."

Bu nedir ki ? Sen hirslanmak istemissin ve bahane ariyorsun kendne eyw da.. Ne itici bir yorum ne de rakibi kucumsemek söz konusu. Saka da yapmiyor, ideal skor nedir sorusunun anlamsizligina iliskin ki bu rakip Real Madrid de olsa degismezdi..

Eyw.

firat selcuk dedi ki...

@borges,
ama bu konuyu tartısmam demek ayrı "senin bu anlayısınla seninle futbol tartısmam" demek ayrı konu.. robben konusu tartısılmaz birimiz sevip birimiz sevmiyorsak, orası tamam da bunu seninle futbol konusmam diye genelleme kısmı canımı sıkmıstı..

maca hırslanmak icin ozel bir bahane aramıyorum ona da parantez acayım.. zira fiorentina son 5 macta topu topu 1 puan aldı, bu macta gol atsak yeter, kac yedigimizin onemi yok.. 5 macta 1 puan alıp, son 3 macında gol atamamıs bir takım icin ne kadar hırs yapabilirim ki :) adamlar tum umutları kendi kendilerine tukettiler taraftar icin..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO