2.02.2010

Kazananlar & Efes Pilsen - Siena Maç Bileti

Sorumuza cevap veren 11 arkadaşımız var. Bunlardan 10 tanesi doğru cevabı verdi. Ergin Ataman'ın Siena'nın başında olduğu ve Saporta Kupasını kazandığı 2001-2002 sezonunda Alpay Öztaş, Petar Naumoski, Vrbica Stefanov, Steven Rogers ve Brian Tolbert daha önce TBL'de oynamış olan oyunculardı. Bu oyunculardan 2 tanesini söyledi 10 arkadaşımız. Tebrik ederiz.

Çağrı kullanıcı isimli arkadaşımız 2002-2003 sezonunda forma giyen Mirsad Türkcan ve 2002-2004 arası oynayan Dusan Vukcevic isimlerini vermiş. Her ne kadar Ergin Ataman döneminde olsa da bu oyuncular Saporta Kupasının kazanıldığı sezon yoktular.

Doğru ve en hızlı cevap veren 5 okurumuz: pclion, necip, salmiakgeist, esref ve answer. Bu kullanıcı adlarıyla bana maça gidecek arkadaşıyla beraber kendi isim-soyisimlerini ulaştırmalarını bekliyorum, osyayinda@gmail.com adresine mail atarak.. Eğer bu arkadaşlardan maça gidemeyecek olan varsa bir an önce belirtirse sevinirim. Böylelikle cevaplama sırasına göre diğer arkadaşları yedek yapmış oluyoruz.

Aynı gün Antalyaspor-Galatasaray maçı olması, Abdi İpekçi'nin yollarının taştan olması ve hava muhalefeti korkusu sebebiyle beklenen ilgi olmayabilir bu maça. Biz yine de elimizden gelen desteği yapalım.

Yarın öğlen saatlerine doğru 2. sorumuzda burada olacak, onunla da 5 kişiye 1 arkadaşıyla maça gidebilmesi için olanak sağlayacağız.

Bu bilet organizasyonunun içinde olan efesliler.org ekibine ve o ekipten bizimle temas halinde olan Fahir arkadaşımıza teşekkür ederiz.

2 yorum:

Çağrı dedi ki...

tamam abi deşifre etmeyin yılları tutturamadık alt tarafı =)

not:naumoski'den özür diliyorum Allah benim belamı versin !

os dedi ki...

Yok yahu Çağrı, deşifre etmek değil :) Naumoski'yi unuttun diye de bela okuma yahu kendine :)

Bugünkü soru da Naumoski ile ilgili olsun bak madem :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO