19.02.2010

A Milli Takım 2010/2012 Formaları

Turkuaz formanın ardından yeniden efsane formamız olan göğsü kırmızı çizgili beyaz formamıza kavuşuyoruz. Ortaya forma numarası koymak yerine ay-yıldız ekletirsek daha nefis olacak. Forma numarası kuralsa durabilir orada da göğüsteki çizginin altına konsun, zor bir şey değil bu. Logomuzu, daha doğrusu bayrağımızı o çizginin ortasına yerleştirelim öyle kalsın.

Kırmızı formada ise değişiklik yok görüldüğü üzere, yabancı forumlarda ortadaki beyaz çizgi ile birlikte "Neden Japonya ?" diye sorular gelmiş, bazıları da dalga geçer gibi olmuş da bunun daha tasarım aşamasında olduğunu unutmuşlar. Orası ya bayrak ya da numara için öyle boş beyaz formada olduğu gibi..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

maalesef ortasına ayyıldız koyamazlar çünkü o dizayn adidasa ait. ne zaman nike bırakılır adidasa geçili o zaman dediğin olur.

CaRtMaNtR dedi ki...

O Ayyıldız konusu sanırım geçmişten bu yana kullandığımız klasik formanın dizaynı ile alakalı olabilir.

Japonya'ya benzetilme durumu belki olabilir ama eski milli maç görüntülerine bakarsak bu dizayn neredeyse 50 sene öncesine kadar gidiyor.

Turkuaz formayı kırmızı formanın birebir turkuazı olarak 3. forma yapmak lazım bana kalırsa. Kullanılan ton hiç bozulmadan tek renk forma olarak göze çok hoş gelecektir.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO