27.02.2010

Tugay Kerimoğlu Galatasaray'da

NTVSpor'daki haberde saçam sapan şeyler yazıyor bununla ilgili. Yıl sonuna kadar birisi birisinin yardımcısı olacakmış, edecekmiş. Bence teknik ekibin başına gelmiştir Tugay sadece. İdari ekibin başında yine Jan Derks vardır. Öyle olsun yani.

Böyle imzalar bu dönemlerde olur, malum seçim zamanı geliyor.
NTVSpor
'un Tugay'a UEFA kupası kaldırması da gözden kaçan bir detay olmuş.

5 yorum:

liquefied dedi ki...

Baktılar yapamıyor Hollandalılar, hemen takviye geldi. Doğru hareket.

mre dedi ki...

belki ntvspor yanlış haber vermiştir elano'nun sakatlığından dolayı oradaki boşluğu dolduracaktır:) ayhan'dan iyi oynar bence :)

Metin Toker dedi ki...

Çok doğru bir hamle olarak görünüyor ama uzun vadeli bir plan dahilindeyse.Tugay'ın altyapıya çok katkısı olacağını düşünüyorum.Özellikle Tugay Kerimoğlu'nun altyapıdan çıkıp İngiltere'ye kadar uzanan hikayesi,oyuncuları dahada heyecanlandıracaktır.

mirmak dedi ki...

Hollandalıların daha yapamadığı birşey yok. Altyapıdan hemen messi çıkacağını beklemek hele hele 4 aylık bir sürede hemen sonuç almak mümkün değildir ne de olsa. Bu doğru atılmış bir adım bence. Adnan Polat'ın dediği üzere Devler arasında yer almaya hazırlanıyoruz cümlesine uygun atılmış önemli adımlardan biridir. Suat'ın(bildiğim kadarıyla Antep Bld.de su an)Tugay'ın altyapıda teknik adamlıktan ziyade, koç olarak çalışmaları daha iyi olur veya bir yaş grubu alarak çalışması daha olgun bir davranıştır kanımca. Daha önce kendi blogumda yazmıştım. Tugay'ın altyapıya transferinin doğru bir adım olacağını.Bunu yönetimden görmüş olmak beni ayrıca mutlu etti. Keşke Bülent Korkmaz da hemen gelmeseydi ya da bizim altyapıdan başlasaydı. B. ve KÜÇÜK Hakanlar kalem sallasınlar. Galatasaray'a fayda ancak böyle olur spor gazetesinde olmaz.

Blog camiasında yeni sayılırm, bir yorumda, kendi blogunun linkini vermek sanırım kaba bir davranış tam emin değilim.

Bu konu ile söylemek istediklerim daha uzun aslında, kabalık olmayacaksa http://captainlogbook.blogspot.com/2009/12/galatasaray-nasl-avrupada-bir-dev-olur.html

eğer uygun değilse lütfen yayınlanmasın.

Sinan Yılmaz dedi ki...

liquefied: Neyi yapamıyor Hollandılılar? Ve nereden baktılar? Hadi diyelim ki onlar baktılar, sen nereden gördün?

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO