9.05.2010

Balıkesirspor 2. Lig'de !

13 yıl sonra tekrar 2. Lig'e yükseldi Balıkesirspor. Bu 13 yıl çok sancılı geçti. 1996 yılında 1. Lig'e, yani şimdiki TSL'ye yükselme grubunda oynayan takım tepetaklak yuvarlandı. En dibe vurduk ve şimdi sindire sindire çıkıyoruz tekrar.


Ekleme(franchi): os'un sevincine ek olarak, kendisi belki hafif homurdanacak ama şunu da belirtmek gerek ki Bandırmaspor da aynı grupta liderliği alarak yükseldi.

Her ne kadar iki ekip düşman gibi dursa da bir ilin en büyük iki futbol takımının da bulunduğu ligden bir üste atlayıp şampiyonluk ve yükselme sevinci yaşaması yerel futbol adına çok büyük bir itici güçtür. Balıkesir genelde liglerde bir çok futbolcusu bulunan şehirlerden biri, bu sayı daha da artacaktır iki takım 2. Lig'de de başarılı olurlarsa. Ki ben bu gazla ikisinin de liderlik mücadelesi olmasa da yükselme grubuna katılma mücadelesi vereceğini düşünüyorum, öyle olmasını umuyorum.

Yerel futbol böyle güçlenecek, yerel futbol bu şekilde kendini bulacak.. Tebrikler Bandırma, Tebrikler Balıkesir!

Muğla'da il genelinde en başarılı iki takım Muğlaspor ve Marmarisspor'du. Marmaris'te futbol adına bir başarı yakalanmayalı çok oldu. Bu konuda yazılacak çok şey var, buraya bulaşmasın..

8 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Bir Muğlalı olarak Muğlaspor'un 2. defa amatöre düşmesi beni çok kahretti. Ah Muğla ah !

CT dedi ki...

Tebrikler Bal-Kes!!! Simdiki hedef Bank Asya 1. Lig! :)

os dedi ki...

Seneye FM'deyiz !!!!

mondo trasho dedi ki...

yıllar evvel sabri'li, sebo'lu takımın yarattığı coşkuyu tekrar hatırlatıyor bu takım bana. 80'lerde full çeken tribünler ve çocukluğum geliyor aklıma. yürü balkes, bank asya'ya...

Rot dedi ki...

os, tebrik ederim. biz izmirliler de buca'nın süper lig'e çıkı$ıyla bir heyecan, mutluluk ya$ıyoruz elbette.. 2. takım ihtimali de uzak değil, göztepe'nin de bank asya ümitleri hala devam etmekte.

ege'nin futboldaki yükseli$i diyelim biz bunun adına..

Unknown dedi ki...

Ban-Ban taraftarı olarak ezeli rakibimize hoşgeldiniz dıyoruz.
10.5 :)

Adsız dedi ki...

şampiyon ban ban'ımın lider olarak yükseldiği 2. ligde pek sevmesemde balıkesir'in bulunması kötü olmadı. seneye tekrar balıkesir'i mağlup etmek güzel olucak.=)

balıkesirspor taraftarı os'a tebriklerimi iletirim yinede.

Unknown dedi ki...

Bandırmaspor-Siirtspor maçının, Kırıkhanspor-Balıkesirspor maçı bitiminden sonra 10 dakika daha devam etmesine rağmen, hiçbir şaibeye ve söylentiye mahal vermeyen Bandırmaspor'un şerefli ve kişilikli mücadelesi büyük takdir topladı. Balıkesir'den Bandırma'ya maç izlemeye gelen yaklaşık 150 Balıkesirspor taraftarı, Bandırmaspor'un bu dik duruşunu ayakta alkışladı.
Bandırmaspor'un bu haysiyet abidesi maçı kazanarak 2. lige adını yazdırmasını can-ı gönülden kutlar, bu dik duruşun Bandırmaspor-Balıkesirspor kardeşliği için atılmış büyük bir adım olduğunu ilan ederiz.TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER BANDIRMASPOR

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO