26.05.2010

Helal Olsun Sizlere!

Bunu olaydan 10 gün kadar sonraya sarkıtmam kasıtlı bir olay. Gördüğünüz fotoğraf 17 Mayıs 2010 tarihli Fanatik'e ait. Araya kaynasın istemedim, şampiyonluk ve Aziz Yıldırım olayları soğuduktan sonra eklemek istedim. Türkiye'de 5. şampiyon çıkmış, herkesin beklediği devrim gerçekleşmiş, ülkenin en büyük spor gazetesi olarak görülen Fanatik'in manşetinde Kadıköy'deki olaylar var.

Bursaspor'un şampiyonluğu sembolik olarak ilk sayfaya konmuş, iliştirmişler sayfanın ucuna. E zahmet olmuş, onu da yapmayaydınız..

Ne olmuş yani Bursa şampiyon olmuşsa? Sizin futbol dünyanızın ekseni İstanbul'dan geçiyor değil mi? Bursa veya X bir takım şampiyon olsa ne olur ki? Koyun kenara gitsin, ne de olsa Aziz Yıldırım iki gün sonra gündemi değiştirir, Bursa'yı komple unutursunuz ki değiştirdi de zaten gündemi.

Ben spor gazetesinde yanan stadı değil kazanılan kupayı görmek istiyorum. Şampiyonluğun sabahında böyle bir manşet attıktan sonra 12 sayfanın 12 tanesini de Bursa'ya ayırın ilerleyen günlerde, kim inanır sizin samimiyetinize?

Hoş zaten inanan yoktu da..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gündem degistirme adina medya elinden geleni yapti.Aziz yildirim ile birlikte.Stadi yakanlar bugün ceza aldilar,adamlar muhtemelen icerde yatacak.Ama stadda cikan tüm olaylari topladigimizda fenere sadece 2 mac seyircisiz cezasi verilmesi ne kadar komik.Ülkemizde hakkaten adaletin standarti yok.Mac esnasinda marslar calan,binlerce kisinin sahaya girmesine göz yuman fenerbahce kulübüne 2 mac verilmesi baskalari icin ne kadar örnek teskil edebilir ki? Diyarbakir'in ne günahi vardi ozaman?? Tas atmak yerine stadi yaksalardi ya..Yakilan stad görüntüleri UEFA'ya gitmistir,euro2016'da rakiplere büyük bir koz olacaktir.

Selim

Adsız dedi ki...

Bende niye ceza verildigini anlamıs degilim bu kadar basit olmamalı ceza vermek her mac 1 milyon dolar 2 mac 2 milyon dolarlık hasılat kaybı var sampiyonluk gitmis rakip takıma birsey atılmıyor taraftar uzuntusunu staddan cıkarmıs neye ceza veriyosun ozerksin diye senede 5 mac yapacak milli takıma 5 milyon avroya hoca alıyosun federasyonu denetleyecek hic mi kurum yok

Adsız dedi ki...

sampiyonluk kacti,taraftar üzgün diye stadi yaksin yiksin sonra ceza verilmesin.Saka mi bu? O gün stadda o anons yapilmasa futbolcular o sahadan nasil cikacakti,bunun hesabini kim verebilirdi?? sirf stadda yasananlar degil,stad disinda kadiköyü resmen savas alanina ceviren insanlar yüzünden ceza kesilmeli.Yoksa bu insanlar asla uslanmaz.Bi sampiyonluk gitti diye sen her tarafi yakip yikarsan 1 senede afrikaya döneriz!

blogger dedi ki...

vay bee adama bak stad yanmış nolmuş ki diyo.. vah türkiyem vah

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO