4.05.2010

Milan 1-0 Fiorentina

Bu sezon Fiorentina'yı noktalama zamanı. Sezon bittiğinde genel bir yazı gelir ama son 2 hafta için yazacak başka şeyim yoktur. San Siro'dan galibiyet beklemiyordum elbette ama birazcık karakterli bir oyun oynasak yeterdi. Seri galibiyete ihtiyacımız olan dönemde 2 maçı bile üst üste kazanamıyorsak ve bu yetmemiş gibi Chievo'ya içeride kaybedecek kadar rezil bir hale düşmüşsek bu sezonu konuşmak anlamsız artık.

Prandelli'ye olan inancım sezonun son 5 haftasında çok sağlam sarsıldı, sezon bitsin de uzun uzun yazacak zaman olacak..

4 yorum:

Unknown dedi ki...

video için çok teşekkürler. Acaba bu video gibi spiker gürültüsü olmayan videoları nereden bulabilirim, böyle bir imkan var mı yoksa şans eseri mi buldunuz bu videoyu?

firat selcuk dedi ki...

bu sefer denk geldi dogrusu.. her zaman fiorentina ozetlerini macın sonraki gunu veya mac gununun gecesinde resmi siteden alıyorum.. genelde spiker oluyor resmi sitenin videolarında ama bu defa spikersiz cok guzel bir ozet olmus..

Kaan Eren dedi ki...

Bence suç Prandelli de değil sonuç olarak Fiorentina'yı Batistuta'dan sonra Ş.L'ne götüren hocada o idi. Sorun takımın ilk 11 çok fazla kalbur altı, yaratıcılıktan bi haber oyuncuların oluşu Comotto, Natali, Gobbi büyük umutlarla alınan De Silvestri hatta Santana bile ilk 11 de oynadığı zamanlar vasatı aşamıyorlar, takım Vargas'ın şutlarına, Gilardino'nun imkansız kafa vuruşlarına, Montolivo'nun inanılmaz ara paslarına, Frey'in harikalar yaratmasına bakar hale geliyor he tabi bir de Jovetic var ki o da kabul edelim ki sakatlıktan sonra kendini bulamıyor. Fiorentina'nın ciddi anlamda daha kaliteli ayaklara ihtiyacı var...

Sinan Yılmaz dedi ki...

Vieri reis hayat bu be abi. Adamın yanında sürekli güzel birileri var :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO