23.05.2010

Şaka Gibi...

Tarih 16 Mayıs 2010, Selçuk Şahin nerden duyduysa duyuyor ve Bursa maçının 2-2 olduğunu saha içine işaret ediyor. Gevşeyen ve top çeviren takım belki de şampiyonluk golünden oluyor.. Elbette tek sorumlu Selçuk değil o gün olanlarda ancak anonsçu adamdan evvel tribünü değil sahayı gevşeten kişinin O olduğu konusunda çoğu kişi hemfikir. Amacım dalga geçip olayları 1 hafta sonra yeniden gündeme almak değil..
Ancak tarih 22 Mayıs 2010'u gösterirken, Fenerbahçe-Trabzon maçının dumanı tüterken, Selçuk'un ve anonsçunun yaptıkları unutulmamışken "22" Mayıs günü Selçuk Şahin'in "22" numaralı formayla sahaya çıkması pek manidar olmuş. Sen ligi bitir, milli takımdan davet al, oynadığın ilk maçın tarihinin "iki-iki" olduğu yetmezmiş gibi forma numaran da "iki-iki" olsun..

Ben olsam psikolojik olarak çökerdim bunları fark ettikten sonra.. Selçuk durumun farkında mıydı bilmiyorum ama 16 Mayıs akşamını unutmak isteyen adamın bunları takacağını hiç sanmıyorum.. Sadece bizler için komik/ilginç bir anı olarak kalacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçındaki bu ufak detaylar..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şakaysa hiç komik değil
ciddiyse çok komik :!
not: fenerli değilim

Görkem dedi ki...

tesadüfün böylesi :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO