18.07.2010

Estate Viola

Başlıkta yazan şey Fiorentina'nın bu sene uyguladığı yaz kampının adı. Organizasyonun yapıldığı yer neresi mi? Artemio Franchi Stadı!

Düşünün tuttuğunuz takımın stadında çeşitli etkinliklerle yaz tatilinizi geçiriyorsunuz. Yiyecek içecek stantları açılıyor, konserler düzenleniyor ve siz yıldızlarınızın top koşturduğu çimlerde bunun keyfini yaşıyorsunuz. 11 Haziran günü başlamıştı bu ve 30 Temmuz gününe kadar sürecek. Dünya Kupası sırasında yazarsam araya kaynar diye bir süre beklemiştim. Konser düzenleyebiliyor veya mevcut konserlere katılabiliyorsunuz. Özel bir parti düzenlemek istiyorsanız gidip Artemio Franchi'de yapabiliyorsunuz bunu. Kulüp için gelir kaynağı olduğu gibi taraftar için de unutulmaz bir deneyim bu. Ali Sami Yen'e gidip çimlerde kamp kurup eğlendiğimi düşünüyorum, rüya gibi olurdu...

Bunlar da kampanyanın tanıtımına ait fotoğraflar, De Silvestri normal de, Montolivo ve Jovetic pek de rastlayamayacağımız haldeler. Zaten fotoğraflar organizasyon için en başta ipucu veriyordu. Jovetic konserler için rocker olmuş, Montolivo elinde kokteylle turist gibi katılmış, De Silvestri ise Dünya Kupası moduna girip Artemio Franchi'de maçları izleyecek taraftara dönüşmüş:

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO