3.02.2008

"Baba, Heerenveen Zorlanır Oynama Bence"


Blogda her seferinde "bunu dedim oldu" diye olumlu şeyler yazacak halim yok. Bu defa nasıl saçmaladığımı gözler önüne seriyorum.

Öğlen uyanıp kahvaltımı yapıyorum, babam çoktan öğle yemeğini yemiş oturmuş iddaa oynuyor. Bazen oranlara ve yorumlara kanıp oynanmayacak sürpriz maçları yazıyor, yine onlara bakayım diye göz gezdirdim. Baktım ki Heerenveen - Vitesse maçının yanına 1 yazmış, aklıma Afonso'nun gidişinden sonraki ilk maçları olduğu geldi. Durdum düşündüm dedim ki : "baba oynama bu takıma, Alves'i sattılar bakarsın takılırlar ilk maçları olduğu için." Tabii ki Hollanda Ligi'nin doğası gereği üst oynamasını söyledim ama onun da oranının düşük olduğu için risk olacağını söyledim.

Akşam skor sitelerinden sonuçlara bakarken bir de ne göreyim, 7-0 kazanmış Heerenveen. Baktım babam oynamamış, oynasa da tutmuyormuş kuponu neyse ki. Boşuna suçluluk duymak vardı işin ucunda oranı düşürdüm diye.

Avrupa futbolu konusunda bana güveni sonsuzdur babamın, bu maçtan sonra gözden geçirir mi bilemem. Ama Beşiktaş, Manchester ve Chelsea kuponunda yer almadıysa onda da payım var. Heerenveen maçındaki rezaletimden sonra Tottenham deplasmanında Manchester'ın beraberliğini bilmek neye yarar, o daha başka olay.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO