17.02.2008

Hoşgeldin Federasyon


10 gün öncecen meteoroloji tüm Türkiye'yi uyardı, kar geliyor dedi, aşırı derecece soğuk hava geliyor dedi, önlemlerinizi ona göre alın diye herkesi uyardı. Seçimdi, polemikti derken yeni federasyonumuz da bu hafta oynanması gereken maçları ya umursamadı, ya da unuttu. Bugün Konyaspor - Galatasaray maçı öncesi verilen erteleme kararı mantıklıydı, orasına birşey demiyorum da. Yarın öğlene değil ileri bir tarihe ertelenmesi lazımdı. Yarın maçı oynayacak takım, sonra gidebilirse bir şekilde İstanbul'a ulaşacak. Ardından salı günü tek idman ve çarşamba günü Almanya yolculuğu.

Tamam ertelediniz doğru kararı verdiniz de, hafta içi oynatın boş bir haftada. Bu kadar çile çektirmenin mantığı olmamalı. Sonra da biz avrupada başarısız olduk da yapamadık da olmadı da binlerce bahane. Sen kendi kendine başarının önüne engel çıkartıyorsun, sonra da milleti suçluyorsun.

Ayrıca Adnan Polat'ın da açıklaması vardı, 14.00'te başvuru yapılıyor ve erteleme talebinde bulunuluyor ancak federasyon 17.00'ye kadar cevap vermiyor. Kasıt mı değil mi orasını ben düşünmek istemiyorum, düşünenler düşünmüş zaten fazlasıyla.

foto : cnntürk spor

2 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

1 günlük erteleme kadar komedi olur mu?! ha dün ha bugün?? sakatlıklar can sıkıcı...

firat selcuk dedi ki...

takım programını da degistirdi almanyaya gitmek icin.. carsamba gidilecekti, salı gidiliyor.. en azından almanyanın havasına alısırlar da sorun cıkmaz..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO