11.02.2008

Galatasaray 6-3 Manisa
Atalanta 2-2 Fiorentina

Yine geciken maç postu ile beraberiz. Neyse, haftasonu iki takımın da maçında bol gol olacağı kesindi. Fiorentina geleneği bozmadı Atalanta'ya 2 atarken 2 tane de yemeyi unutmadı. Galatasaray maçı ile çakıştığı için izleyemedim, sadece 90+'da yenen golü görür gibi oldum. Şampiyonluk zaten erkenden hayal olmuştu, Şampiyonlar Ligi de gittikçe zora girmeye başladı.

Galatasaray ise Manisa'ya klasik tarifeyi uygulamadı daha da coştu. Gollü olacağı herkesin ortak fikriydi ama 9 gol olacağını söyleyene deli denirdi maç öncesi. Hakan Şükür'e olan nefretimi bilen bilir ancak bu maç ayakta alkışlanacak bir oyun ortaya koydu. Ümit Karan yine Manisa'ya golünü attı rahat etti, asistleri ise şapka çıkarılacak cinstendi. Barış'ın golünde Ümit Karan gibi orta yapacak bir oyuncu sanmıyorum ki bir tane daha olsun ortalıkta.

Sonuç olarak Galatasaray lider, Fiorentina maç eksiği olan Milan'ın önünde haftayı tamamladı. Fiorentina acilen bir seri bulamazsa Şampiyonlar Ligi yerine önümüzdeki sezon da UEFA ile yetinecek ki artık daha fazla yıldız gelmesi için Şampiyonlar Ligi şart oldu, UEFA şampiyonu olunacaksa orasını bilemeyiz.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO