14.02.2008

Galatasaray 0-0 B.Leverkusen & Yayın Rezaleti

Maç hakkında yorum yazabilecek kıvama gelmediysem bu resimdeki kişi yüzündendir. Sadece Galatasaray'ın çok iyi oynadığını ve bu oyunla deplasmanda turu geçeceğini düşündüğümü söyleyebiliyorum.

Galatasaray maçını alıp kenara koyup Emre Tilev'e geçmek istiyorum. Formula 1 spikerliğini de bir kenara bırakalım maçın yanına. Gelelim kendisinin futbol spikerliğine. İnsan hatayı bir yapar iki yapar hadi diyelim üç defa yapar. Ama bir yerden sonra öğrenir, neyin ne olması gerektiğini bilir. Bu kişi onu da bilememiş, ilk maçını anlattığı gün neyse şimdi de o sanıyorum.

Maçta iki tane repliği vardı ki yorumsuz aktarıyorum tamamen :

- Hakem uyarıldı.
- Sizler de Ali Sami Yen'i hissedebiliyor musunuz ?!?

Yayına geçecek olursak da, D Spor bugüne kadar bir çok maçı yayınladı hazırlık maçı olsun avrupa kupası olsun. Sanırım şimdiye kadar yapılan en başarısız yayındı, sen UEFA Kupası'nı yayınlayacaksın ama maçtaki pozisyonları 2. Lig maçı verir gibi 3-4 kamera ile takip edeceksin, başka ? Ne kolay yayıncılıkmış bu, ben de alayım iki el kamerası ile maç çekeyim ne de olsa pozisyonu spiker anlatır, ne olup bittiğini söyler, seyirci görmese de olur.

Hakan Şükür'ün penaltı itirazı yaptığı pozisyonu stada gidenler dışında görebilen olduğunu sanmıyorum, hiç bir açıdan yakalayamadılar pozisyonu. İzlemeye başladığımda 2. dakika olmuştu, tribündeki koreografi gösterilmiştir elbet ama bu ne kadar süreyle gösterildi bilmiyorum. O olayı yorumsuz bırakacağım. Belki uzun süreli göstermişlerdir, belki de 3-4 saniye ile geçiştirmişlerdir.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO