24.02.2008

Halit Güven Kocabal


Eduardo'nun bu şok edici sakatlığından sonra aklıma geldi birden Güven Kocabal ismi. 11 sezon önce İstanbulspor'da oynarken geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyordu, sonra bir Fenerbahçe maçında Mustafa Doğan'ın darbesiyle yere düştü bacağı birden fazla yerinden kırıldı ve bir daha da kalkamadı desek yalan olmaz. Hatırladığım kadarıyla 3 defa kırıldı o bacağı. 2 tane bağ kopması bir tane de omur kırılması hatırlıyorum ben. Sanırım daha fazlası var ama bu yazdıklarımdan daha az değil sakatlık sayısı ona eminim işte.

Düşünüyorum M.Doğan'ın o darbesi olmasaydı şu an kendisini nerelerde izlerdik. Avrupaya emin değilim de A Milli Takım'a eminim.

Bir ara kendini toparlar gibi oldu Beşiktaş'a gitti ama orada da olmadı, Kayseri Erciyesspor'a gitti ve orada devam etmekte kariyerine. 1. Lig kariyerine hakkında bir bilgim yok ama takımın kalbur üstü oyuncularından biri konumunda muhtemelen. Çok daha iyi yerlere gelecekken ciddi bir sakatlık ve sonrasında alt ligde devam eden kariyer. Yazık olan isimlerin başında geliyor Güven..

Bir de Okan Buruk var ama o kendini toparladı bir de üstüne avrupa kariyeri yaptı geldi. Daha iyisini o da yapabilirdi talihsiz sakatlığı yaşamasa ama Güven'e göre çok daha şanslı olduğu da bir gerçek...

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO