23.10.2008

Bayern Münih 3-0 Fiorentina

Ligde herşey çok güzel gitmeye başlamıştı, burada puan gelir mi derken sonuç farklı yenilgi oldu. Aslında pozisyon olarak sayı olarak Fiorentina çok daha öndeydi ama skor tabelası öyle demedi. Mutu formsuz ve beceriksiz oyununu bu maçta da sürdürdü. Maç belki dönebilirdi ama Mutu başta olmak üzere herkes gol kaçırma yarışına girince olmadı ne yazık ki.
1-0 olana kadar Bayern'in bariz bir üstünlüğü söz konusuydu. Gol geldikten sonra Fiorentina da kendine geldi ve iyi pozisyonlar buldu. O iyi pozisyonların sonucu gol olmayınca bütün bu baskılı futbol boşa gitmiş oldu.
2-0'dan sonra Fiorentina oyunu adeta tek kaleye döndürdü ama dediğim gibi Mutu başta olmak üzere herkes sırayla gol kaçırıyordu. Bayern Münih kalesi tehlikeleri savuşturmakta zorlansa da karşı tarafta bir kişi bile becerisini konuşturamayınca son dakikalara stresli değil rahat oynadı. 3. gol geldiğinde ise zaten maçın sonu gelmişti.
Sezona çok kötü giren takım toparlanma yolunda. Bayern'den fark yesek de gayet iyi oynadık, pozisyon bulmak önemliydi. Gol yememeyi, daha doğrusu basit goller yememeyi başarırsak Şampiyonlar Ligi'nde de ilerlemek hiç zor değil. Ligde galibiyet serisi devam edebilir bu haftasonu ama hafta içi Inter maçında neler olur düşünmek bile istemiyorum..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO