2.10.2008

Fiorentina 0-0 S.Bükreş

Böylesine gereksiz bir puan kaybını bekliyordum doğrusu. Çünkü daha yeni bir galibiyet sevinci yaşamışken niye 3 gün sonra bir maç daha kazansın ki takım ? Sevindik biraz sonra yine kendimize geldik. Bu haftasonunu merakla bekliyorum Chievo deplasmanında da puan kaybı gelecek mi bakalım..

Prandelli geçen sezon yaptıklarının yarısını bile yapmıyor şu an. Takımı nasıl oynatacağından kendisi de pek emin değil, bir takımın orta sahadaki dizilişi her maç değişir mi ? Pes... Bir bakıyorum orta saha kalabalık, bir bakıyorum orayı düşünen yok herşey hücum ve savunma olmuş, bir bakıyorum klasik dörtlü orta saha var kanatlar zahmet olursa ileriye çıkıyor ve rakibi bekliyor.. Tamam rakibe göre taktik anlayış değişebilir, bu dünyanın her yerinde oluyor da, her rakibe farklı bir kadro çıkarsa buna rotasyon gibi saçma bir isim de verilemez. Bir iki transfer bu kadar dengeleri değiştirmemeliydi. Fiorentina şu an geçen sezondan çok uzak ve nasıl tekrar o günlere yaklaşır bir fikrim yok.

Ayrıca Mutu'ya taktığımı çoğu kişi biliyor, yine haber olmuş kendisi ki ayrı post yazmak istemedim. Mutu'nun Roma'ya gideceği yönünde haberler çıkmış, durmasın sakın, yolu açık olsun..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO