3.10.2008

Galatasaray 2-1 Bellinzona

Rakip takımın teknik direktörü galibiyet için geldik, sahamızda üç tane attık burda da atarız diyerek kendisinin bile inanmadığı cümlelerle takımını motive ediyordu. Galatasaray zaten deplasmandaki skordan sonra durarak oynasa kazanacağını biliyordu. Kısacası UEFA'da günün en heyecansız ve en fazla formalite tanımına uygun maçıydı bu belki de. Bayramın son gününde bol gollü bir bayram hediyesi isteyen taraftarın umudu boşa çıktı. Takımın ıslıklanmasını kimse yadırgamamalı, sonuna kadar hakettiler, tur garanti de olsa böylesine isteksiz olunmamalıydı..

Maç o kadar sıkıcıydı ki geçen sene Fenerbahçe - Inter maçındaki haçlı forma olayı bu defa dikkat bile çekmedi. Maçı izlediğim yerde "bu forma yasakmış aslında" diye fantastik bir yorum duydum sadece, başka da yoruma denk gelmedim.
Sağ kanatta savunmadaki lanet orta sahaya da sıçramıştı son günlerde ki Arda da bu zincirin bir halkası oldu sakatlanarak. Bir de haftalar sonra takıma katılan Mehmet Topal'ın sakatlığı vardı ki o da tatsız geçen günün belki de en tatsız olayıydı Ali Sami Yen'de. Maç hakkında başka da söyleyeceğim birşey yok. Gereğinden fazla sıkıcıydı zira..

Bir de Gökhan Telkenar vardı tabii ki. Serdar Kurtuluş'u 15 dakika, Mehmet Polat'ı ise 90 dakika Galatasaray'da oynattı.

Düzeltme : Maçı anlatan Emre Tilev değilmiş, Gökhan Telkenar anlatmış. İzlediğim yerde ses bol olduğunden spikerin sesini net olarak ayırt edememişim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Maçı gökhan telkenar anlattı emre tilev değil..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO