31.07.2010

Bir Avrupa Şampiyonu Daha: Nevin Yanıt

Daha iki gün önce milyonlarca lirayı bağladığımız o futbol takımlarını hep birlikte gördük. Hepsi üçüncü sınıf avrupa takımları karşısında eriyip gittiler.

Ne zaman ben ve benim gibiler "Nedir arkadaş, futbol futbol futbol? Amatör branşa neden önem vermiyoruz?" desek hep klişe savunmalardandır şu: "Sporcu mu var arkadaşım adam gibi?"

O adam gibi sporcu yukarıda işte. Her yıl bu ülkede Nevin ve Nevin gibiler tartan pistler için, olimpik havuzlar için, adam gibi antrenörler için, yüksek seviye bile denemeyecek imkanlar için çırpınıyorlar.

Bu şampiyonluk "Sporcu mu var yahu?" diyen tüm o ukalalara cevap olsun.

3 yorum:

onur dedi ki...

Sizlerden de daha çok yazı bekliyoruz diğer spor dalları; özellikle de atletizm konusunda. Sporcuları tanıtmak, derecelerini anlatmak hatta sadece yayın programını vermek bile katkıda bulunacaktır...

firat selcuk dedi ki...

her defasında "bu defa diger sporları da sık yazmaya baslıyoruz" diye niyetlenip bir sekilde yeteri kadar yer veremiyorum..

ancak bu defa gundem yogun, organizasyonlar bol. 4 agustos'ta budapeste'de yuzme sampiyonası baslıyor.. yuzme futboldan sonraki ikinci daldır benim icin..

yuzme ile gaza basıp, bisiklette transferlerin bitmesiyle fransa turu yazısı ve devamında ispanya turunun yazıları yolda.. diger sporlar yavas yavas artıyor yani burada.. cok talep eden yok gibi gorunuyor ancak futbol dısı sporlar cok daha ilgi cekiyor bloglarda, bunun farkındayız sanırım hepimiz..

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Senay

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO