19.07.2010

Şöyle İki!: Juan Pablo Pino

Cana ile "Şöyle Bir!" demiş başlamıştık. Sıradaki yabancının Pino olacağı 2 haftadır kesindi neredyese, ödeme planı yeni oturtulmuş olacak ki bugüne kadar sarktı transfer.

Şimdi üç beş video izleyip de "Pino mükemmel" veya "Pino kötü" diye öne çıkamam daha evvel 90 dakikasını izlemediğim adam hakkında. Ancak şunu söyleyebilirim ki risk alıp 30'luk adama güvenmektense istikrarlı veya değil 23'lük bir gence güvenmeyi tercih ederim.

Yeni bir Carrusca olur diyenler var az sayıda maç yaptığı için ancak Fransa'dan gelip de Carrusca misali fizik açıdan zayıf düşüp başarısız olacağını sanmıyorum ben. Beni umutlandıran olaylardan biri de bu zaten. Baros ve Keita en temiz örnek Fransa'dan buraya gelen oyuncuları düşününce. İkisi de özellikle fizik anlamda üstünlüğü olan oyuncular. Keita güçlü bir isim, Baros ize seri-hızlı bir isim. Fransa'da 3 yıldır oynayan adam fizik açıdan sıkıntı yaşamaz, e adamın tekniği de varsa boşuna dertlenmeye gerek yok.

Serdar'a ve satılmazsa Elano'ya bağlı bir sağ kanat tam anlamıyla güvenilir olamazdı. Pino oraya alternatif olarak geldi ve kanat rotasyonumuz da yeniden güçlenmiş oldu.

Şimdi kalan problemler: "Elano gidecek mi kalacak mı?" ve "Orta sahaya gelecek olan birileri var mı, varsa kim?"

1 yorum:

R-J dedi ki...

Pino is a good player and he can do a great job in Galatasaray.
Regards,
http://transfersaqueneutral.blogspot.com/
(a blog about transfers)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO