27.02.2011

Kahin Ali

İşte ilk haberimiz. Dumanı tutuyor haberin. Henüz 10 günlük. Berbat bir şekilde yönetilen kulübümüz Galatasaray'ın soyadıyla yaptığı açıklama arasında bir bağlantı kurmaya çalıştığım yöneticisi Ali Haşhaş, bu aralar yapmaması gereken bir açıklama yapmış. Yönetimin tarihe geçeceğinden bahsetmiş.

Bu da dünkü maçtan sonra yapılan haber. Görüldüğü gibi, bu seneki takım 1959 yılında başlayan ligimizin Galatasaray açısından bir senelik yenilgi rekorunu kırmış bulunmakta.İki haberde de tarih yazma kısımları tutuyor. Buradan Ali Haşhaş beyefendiye saygılarımı gönderiyorum. Kendisi bir Nostradamus, bir Vanga Baba olma yolunda hızla ilerliyor.

Bizim nesil alıştı tabii ki Avrupa kupalarına, lig şampiyonluklarına, Türkiye kupalarına, en fazla şampiyonlar ligine katılan Türk takımı olmaya, yılın en iyi averaja sahip takımı olmaya, dünyada yılın takımı gibi başarılı rekorlara. Rekor, tarih yazma denilince haliyle ben böyle bir olay beklemiştim. Ama adamın tarihe geçme anlayışı farklıymış. Haydi Ali Haşhaş bey, görev seni bekler. Biraz daha uğraş, Adnan dostlarınla beyin fırtınası yapın. Bakalım seneye bu takımı küme düşürebilecek misiniz? Vallahi yapmanız gereken çok bir şey yok. Salıverin gitsin!

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO