12.05.2011

Taurasi Galatasaray'da!

Her ne kadar Seimone Augustus'un bizimle olmayacağını kesinleştiren bir hamle olsa da böyle bir isme herhangi bir şekilde burun kıvırmak aptallık olur sadece. Euroleague için hiç olmadığımız kadar iddialı bir kadro kurmuştuk, üzerine bir de Taurasi'yi ekledik ve umarım adam gibi bir teknik kadro yenilemesi ile rakipsiz hale getirilir şu takım. Yoksa bu şekilde yine bir şekilde çeyrek finalden ötesini göremeyiz.

Bir de şu etik mevzusu ve transfer sonrası yaşanan u dönüşleri var. Etik denecek bir şey yok, sporcunun arkasında durmayan Fenerbahçe, ilk fırsatta kapının önüne koyan Fenerbahçe. Sonra doping kullanmadığı ortaya çıkınca skandal oldu mağduruz edebiyatı yapan Fenerbahçe. Tamamen haksız olup çok haklıymış gibi kendini sevimli gösterme çabasına giren yine Fenerbahçe.

Neyse ki bunları Türk medyası ve insanının çoğu yese de elin Amerikalısı yemiyor, kandıramıyorsunuz onu bu tip şirinliklerle. Fenerbahçe'ye gitmemek için biraz uçuk bir ücret isteyip, birkaç tane de fantastik istekte bulunması yeterliydi ve onu yaptı. Yakın arkadaşı denen, kimilerinin de arkadaşı değil sevgilisi dediği Taylor yeniden İstanbul'da diye, Fenerbahçe'yi de istemediği için bize gelebileceğini iletiyor ve alanında en iyi olan ismi alıyoruz biz de. Galatasaray'ın burada hatalı veya yanlış davrandığını iddia etmek komedyenlikle tanımlanabilir benim gözümde.

O kadar saçma sapan yorumlar yapılıyor ki iki gündür, transferin tadını kaçırmak için elinden geleni yapıyor hazımsız kesim. Fanatiklikse fanatiklik, neyse ne, efendi gibi konuşunca anlaşılmıyor, o yüzden böyle konuşuyorum. Bir yanlış olması için sporcuyu ayartmamız, Fenerbahçe'den koparmamız lazım, araya türlü türlü fesatlıklar sokup çirkefleşmemiz lazım. Bunların herhangi biri oldu mu? Tabii ki hayır... Bu durumda Galatasaray'ı insanların nasıl karalayabildiğini anlayan varsa gelip mantıklı şekilde açıklasın, hak verilecek yer varsa hak verelim.

Bir de "basketbol yorumcusu" adı altında iş yapıp, daha düne kadar yere göre sığdıramadıkları Taurasi'ye, Galatasaray'a geldi diye "eh işte" kıvamında yaklaşmaya başlayan iğrenç insanlar var, onlara ne desek az. "Dünya'nın en iyisi!" derken "en iyisi olduğu söylenen" demeye başladılar, yarın çıkıp "daha iyi birkaç oyuncu var, artık en iyi değil" derler. Bir sonraki basamak da "Taurasi'den 2. Basketbol Ligi'nde 60 tane bulurum" olacaktır, olursa şaşırmam.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

http://twitpic.com/4wkbrr

pamuk dedi ki...

Bir de doping skandalından sonra resmini ilaçla basıp belaltından sallayanların şimdi yere göğe sığdıramaması var. Onlara ne desek acaba?

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO