14.06.2011

Fiorentina Tatilde

Sezonun kapanması ile birlikte her takımın oyuncuları dört bir yana dağılıyorlar. Fiorentina'da da tatil boyunca kimin ne yapacağı liste halinde bizlere sunulmuş. Yaz gelince hemen tatil yapan futbolcuları çekip eğlenceli program yapmakla uğraşan TV kanallarından geri mi kalalım?

Marchionni dünya üzerindeki nüfusun büyük kısmının hayali olan Mısır'da şu an. Tatilinin büyük bir kısmını bu bölgeye adamış. Muhtemelen son anlarda İtalya'nın güneyine veya İspanya'ya doğru bir yolculuk yapar.

Takımdaki oyuncuların neredeyse tamamı valizleri toplayıp Floransa'dan ayrıldılar ve belki de bazıları bir daha geri dönmemek üzere yaptı bunu. Bazısı da senede bir kere uğrayıp başka takım forması giyerek gelir Floransa'ya, kim bilir...

İşte bu oyunculardan ilki Santana olacak, belki İtalya belki başka bir ülke, kesin olan şu ki Arjantinli artık 7 numaralı mor formayı giyemeyecek Artemio Franchi'de. Peretola Havalimanı'ndan tatilini geçireceği Arjantin'e hareket etmek üzere yola çıkmışken gözleri dolu doluydu.

Pasqual kendisine eğlencenin değil rahatlığın olduğu bir tatil seçmiş. Kuzeyde Venedik'te Piave ve Jesolo arasında kalan 12.000 nüfuslu Musile'de sakin bir tatilin tadını çıkaracak.

Danimarkalı stoper Per Kroldrup ülkesine gitmekten yana kullanmış tatil hakkını. Aynı şekilde Behrami de İngiltere-İsviçre maçı sonrasında Londra'daki evinde dinlenmeyi tercih ediyor bu aralar.

Kaptan Montolivo ise Floransa'ya bir daha Fiorentina futbolcusu olarak dönecek mi bilmiyoruz ancak kendisinin şu sıralar birkaç günlüğüne Amerika Birleşik Devletleri'nde takılıp sonrasında da Karayipler'e gideceğini biliyoruz.

D'Agostino ise Toskana'nın kuzeyinde sahil kasabası olan 7000 nüfuslu Forte dei Marmi'de tatilini geçirecek ancak Floransa'da birkaç ortakla beraber açtığı restorana göz kulak olmak için sık sık Floransa'ya gidip gelecek. Mutu ise Dominik Cumhuriyeti ve Miami'de geçirecek tatilini.

Avramov, Ljajic ve Gulan da tercihlerini kendi ülkelerinden yana kullanan isimler. Bu isimlere Jovetic de dahil, o da ülkesini seçmiş, Karadağ'da Cortina'daki sezon öncesi kampına sakatlığın tüm etkilerini atıp eski gücünde ve kondisyonunda katılmak için çalışıyor olacak.

Genç isimlerden Babacar ise henüz 18 yaşında olduğundan ilk fırsatta ailesini görmek istemiş ve Senegal'e gitmiş. Papa Waigo ise biraz yoğun olacak. Grosseto ile sezonu tamamladıktan sonra Floransa'ya geçmiş ve kızının doğumu için gün saymaya başlamış, bu bekleyiş bittikten sonra O da Babacar gibi Senegal'e gidecek ve oradaki futbol okulu ile bir süre ilgilenecek.

De Silvestri ve Cerci ise önce Antigua'ya gidecekler, dönüşte ise tatilin bir kısmını Avrupa'da geçirmek istediklerinden Ibiza'nın güneyindeki 19 km uzunluğundaki küçük ada Formentera'da olacaklar.

Tatili konusunda haberdar olunan son isim ise Gilardino o da bu aralar D'Agostino'nun da tatilinin bir kısmını geçireceği Forte dei Marmi'de ailesiyle beraber dinleniyor ve rahat bir şekilde Cortina'daki kampa katılmayı bekliyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

abi bu fiorentina sevıgısı nerden gelıyor , hanı juventus , milan ,inter , roma ,lazio , napoli olsa anlarımda :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO