1.06.2011

Yine Yeni Yeniden: NTV Spor

Hiç inceleme yapmadan durduk yere Milan Baros'un sözleşmesi feshedildi diye son dakika girmek, hem de bunu sadece netten değil, TV'den de yapmak... Bambaşkasınız... Gerçekten çok başka bir boyuttasınız. Yayına coşarak girdiler, her zamanki gibi ekranın yarısını kırmızıya kaplayıp "Baros'un Sözleşmedi Feshedildi" diye coştular ama sonuç ortada. Federasyonun sitesindeki "karşılıklı sona erdirme" bilgisine bakarak Baros'un gönderildiğini iddia ettiler ancak aynı bilginin Arda ve Emre Çolak gibi oyuncularda da yazdığına bakamadılar. Bu kadar özensiz bir iş yapılabilir mi? Devam eden sözleşme feshedildi diyelim, bunu KAP(Kamuoyu Aydınlatma Platformu)'a bildirmeden yapabilir mi kulüp? KAP'a bildirim olmaması için 31.05.2011 günü biten sözleşme olması lazım elde, özel durum olmadığı için borsaya bildirilmiyor bu. Mesela Neill ve Kewell'ın sözleşmeleri dün bitti ancak KAP'a bir bildirim olmadı, zira özel durum değil beklenen durumdu 31 Mayıs 2011'de sözleşmelerin biteceği.

Çok mu zor acaba fesih sandıkları bilgiyi görüp internet sitesinin ekran görüntüsü ile canlı yayına girene kadar bir yöneticiyi arayıp sormak olayı teyit ettirmek? Sonra şunu yazınca ve taraflı olmalarına isyan edince ben suçlu oldum: http://www.artemiofranchi.net/2011/05/ozur-dileyeceksin-ntv-spor.html

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kaliteli SPOR yayıncılığı postu altında yakışanı yapmışlar yine. yaptırın yönetmene efektli şöyle bütün sporlar gözüksün sosuyla bulamaçlı alta ver fona klasik bir müzik. ne umutlarımız vardı oysa. yıllar önce ntv de hafta sonu spor kuşağını mumla arıyoruz....

Tunç Bozacılar dedi ki...

Geçen gün Trabzonspor'un Emre'nin mesaj olayını Federasyona götüreceği ve hakkını arayacağı haberinin manşeti de şuydu ''ŞAKA GİBİ'!!!!!!

Adsız dedi ki...

İğrençlik artık bu kadarı. Hem cahiller, hem de taraflı. Yönetim de hala bunlara sesini çıkarmıyor. Dileğim odur ki Fatih Terim, bunların muhabirini antrenmana, basın toplantılarına almasın. Futbolcularımız bunlara herhangi bir röportaj vermesin. Yöneticilerimiz bunları herhangi bir konuda bilgilendirmesin, ciddiye almasın. Bir değil, iki değil. Sabır diye bir şey var ve o da bizde artık kalmadı.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO