26.06.2011

İyi Ki İstikrarsızdın Harry Kewell

Yeni bir furya aldı yürüdü gitti sağda solda. Harry Kewell gittikten sonra "ne de olsa artık yok" mantığıyla önüne gelen saldırmaya, hakaret etmeye başladı. Oynarken "Daddy Cool" diye şakşakçılık yapanlar bir daha dönmeyecek diye rahat rahat sallamaktan çekinmiyorlar. En çok tutundukları dal da Kewell'ın istikrarsız olup çok maç kaçırmasıydı.

Sözü çok uzatmıyorum, bahsettiğim zihniyetlere cevaben Galatasaray Sözlük'te entry yazdım, buraya noktasına virgülüne dokunmadan, sansür falan koymadan ekliyorum. Zaten sansür getirecek derecede de bir şey yok, insanın bir organından veya vücudunun bir kısmından da sansürle bahsedeceksek işimiz iş.

"istikrarsız olduğu için arda turan'ın yan gelip yattığı dönemde takım için çabalamış oyuncudur.
istikrarsız olduğu için hakan balta'nın göğüs kılıyla top uzaklaştırmaya çalışmasaydı o rakibe karşı ilk maçtaki performansı ile tarih adını yazacaktı.
istikrarsız olduğu için hamburg'a karşı mırın kırın etmedi stoper oynadı.
istikrarsız olduğu için doktorların kariyerini bitirebilecek hatasına rağmen küsüp gitmeyip burada mücadele etti.*
istikrarsız olduğu için ligde amacımız yok diye tüm yerliler yan gelip yatarken son haftalarda her şeye rağmen mücadele etti.
istikrarsız olduğu için bordeaux maçında türkiye'yi çatır çatır salladı.
istikrarsız olduğu için futbolu burada bırakma isteği reddedildi.
istikrarsız olduğu için eşini çoluğunu çocuğunu ingiltere'de bir süre daha bırakıp "ben futbolu galatasaray'da bırakmak istiyorum" diye her gördüğü mikrofona haykırdı.
istikrarsız olduğu için italya'yı, ingiltere'yi reddedip daha az paraya galatasaray'da oynadı.

ve en önemlisi, istikrarsız olduğu için "kewell from galatasaray" dediğinde götünü yalayanlar iki sakatlığın ardından itin götüne soktular.

iyi ki istikrarsızdın harry kewell. keşke daha istikrarsız bir adam olsaydın, kim bilir neler yapacaktın o zaman...

*bu hatayı ameliyat sonrası hasta yatağında kendisi dile getirdi"


Ha; madem ki Kewell'ın istikrarsızlığından yakınıyorsunuz, Baros da aynı oranda maç kaçırıyor. Madem ki ikiyüzlülük yok işin içinde, "Kewell gitmese de istikrarsız derdim" diyen varsa şimdi çıkıp hala takımın birinci forvetiyken Baros'a da hakaret etsinler. Ama yok, başka takıma gitsin de o zaman ne de olsa gitti diye vurmaya başlarsınız değil mi?

3 yorum:

Spor Haberleri dedi ki...

Herşeye rağmen kewel beyfendi bir futbolcu idi. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

selaminko dedi ki...

arkadaşa baba büyüksün der cekilirim aradan

CH dedi ki...

İstikrarsiz degil aksine oynayabildigi hic bir macta belirli bir ortalamanin altina inmeden oynadi yani ortalamasi en iyi olan yani en guvenilir bir iki oyuncudan biriydi. 33 yasinda, 32 yasindaki Neil'den daha iyi olmayan bir oyuncuyu, ustelik 2 milyon Euro bonservis bedeli odeyerek transfer eden yeni yonetim insan kaynaklari yonetimi konusunda simdiye kadar hic de iyi sinyaller vermiyor.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO