28.02.2008

Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe

Çıkan sarı kartlara ve kırmızı kartlara değinmek istemiyorum. Hakem hakkında konuşmayı da hiç istemiyorum. Hakemin sıçmadığı ilk yarım saatte tek kale top oynadık, kalan dakikalarda oyun sanırım 2-3 dakikadan fazla sürekli olarak oynanmadı, hep durdu bir şekilde. Yani sonuç olarak ilk yarım saatte oynanan oyun çok iyiydi, tek kaleye dönmüştü oyun ki daha sonra oynanan şey futbol değildi.

Merak ettiğim tek şey bu maçtan sonra verilecek olan cezalardır, yeni federasyon bakalım eskisinin yaptığı gibi hafif cezalar mı verecek haklı cezalar mı.

Neyse yine devam edip coşup hakeme geleceğim sanırım en sonunda. Erkenden susup bitirmek en mantıklısı. Olan olmuş, rezalet yaşanmış fazla birşey diyemiyorum.

Turu geçtik, kupa yolunda ciddi rakibimiz kalmadı, ilk yarım saatte de dediğim gibi bir derbiye göre fazlasıyla etkili bir oyun oynadık, sevineceğim şeyler bunlar.

Haftasonu iki takımın da performansını merakla bekliyorum, dün geceden sonra lig maçlarında hakemlerin tutumu da ayrı bir merak konusu.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

"Ciddi rakibimiz kalmadı" demişsiniz ama Kayserispor elenmedi benim bildiğim kadarıyla. Bu sene göze hoş gelmese de yıldırıcı ve başarılı bir futbol oynuyorlar, ligde son altı hafta beraberlik bile almadılar. Ben olsam gayet ciddiye alırım.

firat selcuk dedi ki...

kayserispor konusunda hiç bir zaman emin olamadığım için böyle konuştum.. hep diyorum bu defa seriye bağlayıp iyi işler yapacaklar, hemen ardından takılıyorlar.. zaten yarı finalde galatasaray-kayseri eşleşirse kayseri'nin pek şanslı olacağını düşünmem, galatasaray gibi bir takım çift maçlı elemede rahat geçer turu.. tabii ki final olursa o zaman kayserispor'u fazlasıyla ciddiye almak gerekir..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO