29.10.2008

Çok Mu Pahalı ?

Yıllık 2.5 Milyon $(4 Milyon YTL) karşılığında Amerika'ya gitti. Merak ediyorum her transfer döneminde bir çok oyuncuya 2.5-3 Milyon €(6-6.5 Milyon YTL) veren kulüplerimiz bu adamı getiremez miydi buralara ? Ljungberg'in Amerika'da alacağının çok fazlası eldeki Lincoln, Kewell, Güiza, Roberto Carlos gibi isimlere veriliyor bu paralar.

Kimse kendisinden Arsenal'deki performansını beklemeyecekti zaten, oradakinin yarısını oynasa bu ligde rahat rahat bitirebilirdi kariyerini.

4 yorum:

Zoma dedi ki...

Amerika'da yaşamakla Türkiye'de yaşamak farklı yalnız. Bizimkiler teklif yapmış mıdır bilmiyorum ama yapsalardı bile Amerika'ya gitmesi muhtemeldi.

pclion dedi ki...

Bunu ben de birçok kez yazmıştım başka yerlerde (Ljunberg günlüklerinden birinde de olması lazım) ancak futbolu bırakmayı düşündüğünü söylemişlerdi. Görünen o ki o kadar da ümitsiz vaka değilmiş.

Harry Kewell kariyer ve yetenek olarak çok da aşağıda değil Ljunberg'den. Kewell 30 yaşında 1.8 milyon € gibi bşr paraya geliyorsa Ljunberg de pekala gelebilirdi. Üstelik İstanbul çok da küçümsenecek bir şehir değil. Beşiktaş'a da iyi giderdi hani...

Adsız dedi ki...

herşey para değil, orda başka bir yaşam seçmiş olabilir kendine ki içmimarlık fln diyolardı.senin gibi blog dünyasının büyük yazarlarından biri böyle bir ayrıntıyı nasıl görememiş şaşırdım.

YK dedi ki...

Kariyeri düşüşte bir oyuncu; sene başında olsa gelsin derdim ama sene başından beri fikirlerim değişti.
Kariyeri düşüşte olan oyuncular iş yapmıyor...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO