29.04.2009

Leo Franco Transferi

Leo Franco hakkında yazayım diyordum da, uzun uzadıya söylecek şeylerim yoktu, sözlüğe öğleden sonra girdiğim entry söylemek istediklerimin tamamını barındırıyor.. O yüzden kendisini buraya da taşımak istedim :

- "de sanctis sayesinde kanser olmayan taraftarlarımız varsa bunu alalım kesin olur" denerek 2009/2010 sezonu öncesi galatasaray'a transferi gündeme alınmış olan kaleci.

madem böyle kötü isimler galatasaray kalesine layık görülecekti, kendi yavrumız, kendi evladımız, kendi seker kız candy'miz, kendi.. evet, aykut ercetin'imizin ne günahı vardı, bu isimlerden kötü değil, fazlası da var..

sen bir taffarel, bir simoviç bulamıyorsan bırak kendi oyuncun korusun kaleyi.. bir tarafta 20'lik volkan babacan kale korurken bir tarafta 20 yıllık kaleci rustu kale koruyup aslan gibi oynarken insana kalesinde morgan'ın leo'nun ismi gecmesi fena halde dokunuyor be, cok koyuyor be..

leo kim, franco kim, sacma sapan isler yapma yonetim be. leo'ya bonservisi yok diye dadanıyorsun belli ki, kendisine 3 veriyorsan git bonservissiz olan kameni'ye 10 ver getir takımın kalesine koy, o zaman yabancı transferinin bir anlamı olsun.

(frtslck, 29.04.2009 14:58)

not : tüm bunların yanında, seker kız candy esprisi için tüm okuyuculardan özür dilerim :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Morgan hakkında düşündüklerin neler?

Jordi Metal dedi ki...

Daha önce Hildebrand'ın çok ucuza alınabilineceğini yazmıştım devre arasında Hoffenhaim adamı bedava aldı. Bizimkiler şimdi yardırsın kaleci diye


http://hakanbaysal.blogspot.com/2008/12/timo-hildebrand.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO