16.04.2009

Splinter

Sanmıyorum ki bir film böyle kötü olsun, böyle amaçsız olsun, böyle konusuz olsun, böyle belirsiz olsun, böyle sıkıcı olsun, böyle vakit kaybı olsun... Böyle film olmasın.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gitmeyin bu filme.. gerilim diye gittim ben de, gerilemeden çıktım.. film hakkında tek yorumum $u olur : ben senin beni gerebilme ihtimalini sevdim splinter usta..

bir de +18 koymu$lar ki o daha bir garip.. genç türksel olayı sağolsun, fazla bir kaybım olmadı, yoksa üzülürdüm gerçekten.. olmaz olsun böyle film.. hayatımda izlediğim en kötü 3-5 film sıralamasının birincisi malesef kendileri oldular..

Mithra dedi ki...

rot olm kim dedi sana bu filme git diye cık cık cık :D.Bu filme git gidelim diyen dilimi koparsalardı keşke.Orada Şampiyon ve Morgan Freeman'ın filmi dururken buna gitmişiz yav.

Filmin 2.yarısı biraz olsun gerdi ama genele bakarsak kötü film.Daha kötü filmlerde çıkabiliyor arada.Tabii çok ucuz bi film gitmemekte fayda var.

bu arada franchicim ben rot insanın kuzeni pes fatihi,süper insan mithra.Artık underground çalışmalardan çıkıp yeryüzüne inmek gerekiyor bir yerde :D

7.oda dedi ki...

izlenmeyecekler listeme aldım :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO